Peutergroep Woerden: De Paddestoel | Kind & Co

Peutergroep Woerden: De Paddestoel

 1. Buitenruimte

  Peutergroep De Paddestoel deelt de buitenruimte met kinderdagverblijf Tinkelbel aan de voorzijde van het gebouw.

 2. Combinatie mogelijk

  Het is mogelijk uw kind ’s morgens te plaatsen op peutergroep De Paddestoel en ’s middags op het kinderdagverblijf. De medewerkers van de peutergroep zorgen in dit geval voor een overdracht naar de medewerkers van het kinderdagverblijf.

 3. VVE-gecertificeerd

  Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool.

 4. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt peutergroep De Paddestoel?

Peutergroep De Paddestoel is gelegen aan de westkant van de multiculturele Woerdense wijk Molenvliet. De peutergroep is onderdeel van kinderdagverblijf Tinkelbel. Er staan drie basisscholen en een grote sporthal. Direct rondom de locatie is er geen autoverkeer en zal je dus enkel voetgangers en fietsers zien.

Wat biedt peutergroep De Paddestoel?

Onze peutergroep heeft een groot lokaal, waarin de kinderen voldoende ruimte hebben om te spelen. Het is ingericht met diverse hoeken zoals een poppenhoek, leeshoek met gezellige banken, auto- en bouwhoek en grote tafels waaraan de kinderen kunnen puzzelen en knutselen.  De peutergroep is VVE-gecertificeerd en werkt met de Uk & Puk methode. Dit houdt in dat wij naast het “gewone spelen” aandacht hebben voor en ondersteuning bieden bij de taalontwikkeling en de sociale ontwikkeling.
Op peutergroep De Paddestoel komen maximaal 16 kinderen per dag.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Stromenlaan 132
3448 CH Woerden
Tel. 0348 – 40 71 71
LRK 158942619

Maandag
08:30 tot 13:30 uur
Dinsdag
08:30 tot 13:30 uur
Woensdag
08:30 tot 13:30 uur
Donderdag
08:30 tot 13:30 uur
Vrijdag
08:30 tot 13:30 uur

Tijdens schoolvakanties gesloten.

Sanne Verheij
clustermanager
tel. 06 - 571 488 27
s.verheij@kmnkindenco.nl
Irma Schippers
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 464 600 44
i.schippers@kmnkindenco.nl