Peutergroep Bodegraven: Speel- en Werkhoeve

 1. Goede samenwerking met basisschool Speel en werkhoeve en BSO Speel en werkhoeve
 2. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 3. Alles onder één dak
 4. Uitdagend, gevarieerd activiteitenprogramma
 5. Groot buitenspeelplein om te sporten en spelen
 6. Nieuwe, sfeervolle ingerichte ruimte
 7. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt peutergroep Speel- en Werkhoeve?
Peutergroep Speel- en Werkhoeve is gevestigd in basisschool de Speel- en Werkhoeve, in de wijk Broekvelden, te Bodegraven.

Wat biedt peutergroep Speel- en Werkhoeve?
Peutergroep Speel- en Werkhoeve heeft een gezellige, mooi ingerichte groepsruimte. De peuters kunnen samen met hun leeftijdsgenootjes samen spelen in diverse hoeken, denk hierbij aan een constructie-bouwhoek en een poppenhoek.

De peutergroep biedt tijdens schoolweken opvang aan kinderen van 2 tot 4 jaar. Er wordt op peutergroep Speel- en Werkhoeve gewerkt met de Puk methode. Rondom een thema worden diverse activiteiten aangeboden, zowel individueel als in groepsverband. Er zijn activiteiten in de grote- en kleine kring, zowel creatief als spel. Daarnaast wordt er veel gezongen en gedanst. De aangeboden activiteiten stimuleren de spraak-taal vaardigheid, de sociaal-emotionele vaardigheden en de motorische en zintuiglijke vaardigheden van uw kind. De kinderen maken kennis met samenspelen en samenwerken, omgaan met regels en afspraken.

De peutergroep werkt veel samen met de kleuterklassen van de Speel- en Werkhoeve, zodat de stap naar de basisschool kleiner wordt en het al bekender is voor de kinderen. Tijdens de opvangperiode op de peutergroep worden kinderen voortdurend geobserveerd. Tegen de tijd dat de kinderen naar de basisschool gaan, worden de observaties vastgelegd en met de ouders besproken. Peutergroep Speel- en Werkhoeve is VE-gecertificeerd (voorschoolse educatie).

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Leeuwerik 1
  2411KR Bodegraven
  Tel. 0172 – 251 520
  LRK. 216896526

  Maandag
  08:15 tot 12:15 uur
  Dinsdag

  Woensdag
  08:15 tot 12:15 uur
  Donderdag
  08:15 tot 12:15 uur
  Vrijdag
  08:15 tot 12:15 uur

  Tijdens schoolvakanties gesloten. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Irma Schippers
  Clustermanager
  tel. 06 - 464 600 44
  i.schippers@kindenco.nl
  Chantal Burggraaff
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 117 454 68
  c.burggraaff@kindenco.nl