Peutergroep Baarn: Dribbel

 1. Gevestigd in basisschool NBS
 2. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

Waar ligt peutergroep Dribbel?

Peutergroep Dribbel is gevestigd in de basisschool NBS en bestaat uit groep Dribbel en groep Snuffie. Ook BSO Orangerie is gevestigd in de aparte vleugel die Kind & Co heeft in de Nieuw Baarnsche School.

Wat biedt peutergroep Dribbel?

We besteden veel aandacht aan creativiteit, zelfstandigheid, motorische vaardigheden en taalontwikkeling. We begeleiden uw peuter bij alle activiteiten op een speelse, uitdagende en verantwoorde manier. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw kind zich thuis voelt en plezier heeft bij Dribbel. Uw zoon of dochter leert ook hoe het is om deel uit te maken van een groep. Hij of zij leert rekening te houden met andere kinderen, naar elkaar te luisteren, voor zichzelf op te komen en speelgoed te delen. Zo leren peuters op een natuurlijke manier dat ze een eigen plekje mogen hebben, terwijl ze ook ruimte geven aan anderen.

Binnen peutergroep Dribbel werken we met de methode ‘Uk en Puk’. Deze methode voor Vroegschoolse Educatie (VE) is erop gericht om uw peuter spelenderwijs allerlei nieuwe dingen te leren die zijn of haar ontwikkeling positief kunnen stimuleren. De methode en hoe wij daarmee omgaan is een mooie voorbereiding op de basisschool, zodat kinderen daar straks gemakkelijker hun weg kunnen vinden.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Vondellaan 2
  3743 HZ Baarn
  Tel. 06 – 500 994 27 (groep Dribbel)
  Tel. 06 – 820 518 84 (groep Snuffie)
  LRK 307648801

  Maandag
  8:15 – 12:15 uur
  Dinsdag
  8:15 – 12:15 uur
  Woensdag
  8:15 – 12:15 uur
  Donderdag
  8:15 – 12:15 uur
  Vrijdag
  8:15 – 12:15 uur

  Tijdens schoolvakanties gesloten. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Monique Elemans
  clustermanager
  tel. 06 - 571 483 33
  m.elemans@kindenco.nl
  Sharon Koelstra
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 570 617 60
  s.koelstra@kindenco.nl