Peutergroep Veenendaal: Achtbaan | Kind & Co

Peutergroep Veenendaal: Achtbaan

 1. Minimale afname: een ochtend

  Bij Peutergroep Achtbaan is het mogelijk om één ochtend per week af te nemen.

 2. Samenwerking met de kleuters van de school
 3. Dagelijks een uitdagend activiteiten aanbod aan de hand van een thema
 4. Mooie groene en natuurlijke buitenruimte
 5. We maken gebruik van het speellokaal
 6. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 7. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt peutergroep Achtbaan?

Peutergroep Achtbaan (voorheen peuterspeelzaal Achtbaan) is gevestigd in openbare basisschool Wereldkidz Achtbaan in Veenendaal* en biedt opvang voor alle kinderen uit Veenendaal van 2 tot 4 jaar. We hebben in de school een eigen ruimte tot onze beschikking.
Als uw peuter later naar deze school gaat, is hij of zij dus op vertrouwd terrein.

Wat biedt peutergroep Achtbaan?

De ruimte van de peutergroep is verdeeld in speelhoeken zoals een autohoek, een poppenhoek en een bouwhoek. De kinderen kunnen naar hartenlust spelen en knutselen. Er zijn veel leeftijdsgerichte spelletjes, puzzels, constructie en fijn motorisch materiaal en natuurlijke klei. Er is een keuken met mogelijkheden om te koken en te bakken. Er is een buitenterrein met klimtoestellen, een zandbak en ruimte om te fietsen. Ook organiseren de pedagogisch medewerkers meerdere keren per jaar workshops, zoals peuteryoga en dansen met peuters.

Peuters leren bij ons samen spelen, samen delen, omgaan met regels en afspraken. We werken op de peutergroep met de methode Uk & Puk. Deze methode is een leidraad bij de invulling van ons dagprogramma en richt zich op de spraak-en taalvaardigheid, sociaal-emotionele vaardigheden en motorische en zintuiglijke vaardigheden. Ieder kind is uniek en mag zij wie het is!

*Op dit moment bevindt peutergroep Achtbaan zich op een tijdelijke locatie (Kofschip 6 in Veenendaal), omdat de oorspronkelijke locatie van de peutergroep wordt verbouwd. Het streven is om de nieuwbouwlocatie, het IKC de Zwaluw,  na de zomervakantie in 2020 te openen. Dan zullen de locaties PG Vuurvlinder en PG Achtbaan worden samengevoegd tot 1 PG, namelijk PG de Zwaluw. 

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Kofschip 6
3904 RS Veenendaal
Tel. 0345 – 24 71 00 /
06 – 111 407 09
LRK 172068496

Peutergroep Achtbaan is open vanaf 1 september 2019.

Woensdag
08:30 tot 11:30 uur
Vrijdag
08:30 tot 11:30 uur

Sluitingsdagen: tijdens schoolvakanties en alle erkende feestdagen.

Malisca Rohof
clustermanager
tel. 06 - 810 974 74
m.rohof@kmnkindenco.nl
Sharon van Donselaar
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 810 974 71
s.vandonselaar@kmnkindenco.nl