Peutergroep Abcoude: Piet Mondriaan

 1. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

 2. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

Waar ligt peutergroep Piet Mondriaan?

Peutergroep Piet Mondriaan is gehuisvest in het Piet Mondriaangebouw, waar tevens het kinderdagverblijf, BSO, school, een theater en de bibliotheek onderdak hebben. Hiermee is peutergroep Piet Mondriaan onderdeel van een compleet kindcentrum.

Wat biedt peutergroep Piet Mondriaan?

Piet Mondriaan heeft de beschikking over een grote speelruimte, een grote, uitdagende en veilig afgeschermde  buitenspeelplaats en een speelleerplein dat gedeeld wordt met de onderbouw van de basisschool. De peutergroep heeft beschikking tot een leuke natuur speeltuin en de mogelijkheid tot verschillende kookactiviteiten in de keuken. Op de groepen bieden wij gevarieerd speel- en ontwikkelingsmateriaal aan. Piet Mondriaan is een erkende VE-locatie, daarbij werken we volgens de methode Uk & Puk methode waarbij elke 5 a 6 weken een ander thema aan de beurt komt wat aansluit bij de belevingswereld van jonge kinderen. Binnen deze thema’s zorgen wij er voor dat spelenderwijs alle ontwikkelingsgebieden aan bod komen door middel van creatieve, muzikale en bewegingsactiviteiten.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

GGD inspectierapport

Elke locatie wordt jaarlijks bezocht door een GGD-inspecteur.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Broekzijdselaan 46D
  1391 TL Abcoude
  Tel. 0294 – 22 41 22
  LRK 116528837

  Maandag
  08:30 tot 12:30 uur
  Dinsdag
  08:30 tot 12:30 uur
  Woensdag
  08:30 tot 12:30 uur
  Donderdag
  08:30 tot 12:30 uur
  Vrijdag
  08:30 tot 12:30 uur

  Patricia Schipper
  clustermanager
  tel. 06 - 462 572 96
  patricia.schipper@kindenco.nl
  Wendy Gerritsen
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 297 832 84
  w.gerritsen@kindenco.nl