Kinderdagverblijf Den Dolder: Lokomotiefje

 1. Methode Piramide

  Het kinderdagverblijf werkt met de Piramide methode. Deze methode stimuleert de brede ontwikkeling van het kind door actief spel.

Waar ligt kinderdagverblijf ’t Lokomotiefje?

Kinderdagverblijf ’t Lokomotiefje is gevestigd binnen IKC De Schilden. Het kinderdagverblijf en de peutergroep werken samen. Op maandag, dinsdag en donderdag is het kinderdagverblijf geopend van 7.30-18.30. En de peutergroep is op maandag, dinsdag woensdag, donderdag en vrijdag geopend in de schoolweken van 8.30-12.30. Naast een kinderdagverblijf en een peutergroep, hebben wij ook een buitenschoolse opvang in hetzelfde pand.

Wat biedt kinderdagverblijf ’t Lokomotiefje?

Binnen IKC De Schilden maken wij gebruik van een ruime en lichte groepsruimte met een eigen verschoonruimte. Kinderen die nog slapen hebben mogelijkheid om op een stretcher in de groep te slapen. In de groepsruimte zijn diverse hoeken ingericht waar kinderen weer verschillende activiteiten kunnen ondernemen. Aangrenzend aan het kinderdagverblijf hebben we een eigen buitenruimte waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Net zoals op onze andere dagverblijven besteden wij ook hier veel aandacht aan de ontwikkeling van uw kind. Bij kinderdagverblijf werken we met de VE-methode Piramide. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd, afzonderlijk afgestemd op thema, leeftijd of wat er die dag leeft.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Pedagogisch beleid

De basisdoelen en speerpunten van ons pedagogisch handelen.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Schroder vd Kolklaan 1
  3734 VH Den Dolder
  Tel. 06 – 252 601 87
  LRKP 121982634

  Maandag
  07.30 – 18.30 uur
  Dinsdag
  07.30 – 18.30 uur
  Woensdag
  gesloten
  Donderdag
  07.30 – 18.30 uur
  Vrijdag
  gesloten

  Leonie van Duren
  clustermanager
  tel. 06 - 131 784 76
  l.vanduren@kindenco.nl
  Hasbia Azdad
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 260 045 36
  H.azdad@kindencoludens.nl