Buitenschoolse opvang Boskoop: De Bouwsteen

 1. Uitdagend, gevarieerd activiteiten programma
 2. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) De Bouwsteen?

BSO De Bouwsteen is gevestigd op het schoolplein van basisschool Eben-Haëzerschool. BSO de Bouwsteen is een christelijk reformatorische BSO.

Wat biedt BSO De Bouwsteen?

BSO De Bouwsteen vangt kinderen op in de leeftijd van 4 tot 12 jaar binnen een herkenbare, reformatorische en identiteitsgebonden omgeving. Op de BSO werken pedagogisch medewerkers met een christelijk reformatorische achtergrond die de kinderen op een liefdevolle manier een fijne middag bezorgen. Tijdens het eet- en drinkmoment mogen de kinderen vertellen over hun schooldag en komt vaak het Bijbelverhaal ter sprake.

Op de BSO is ruimte om te spelen, huiswerk te maken of mee te doen aan een activiteit. Er zijn verschillende speelhoeken, zoals een bouwhoek en een poppenhoek. Tijdens de vrije speelmomenten staat regelmatig muziek op van Familystream of luisteren we naar een verhaal. Daarnaast worden er dagelijks activiteiten georganiseerd aan de hand van thema’s. Dit kunnen creatieve activiteiten, sportactiviteiten, voorleesmomenten en spelletjes zijn. In de vakanties is er soms een workshop of maken we een uitje.

Scholen

Kinderen van de Eben-Haëzerschool zijn welkom op BSO de Bouwsteen.

In de vakanties is BSO de Bouwsteen gesloten. Wij bieden opvang aan bij BSO de Hortus in Boskoop. De Pedagogisch medewerkers van BSO de Bouwsteen werken in de vakanties op BSO de Hortus, zodat er voor de kinderen daar een bekend gezicht zal zijn. 

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Jac. P. Thijssestraat 30
  2771 HT Boskoop
  Tel. 06 150 777 40
  LRK 876091333

  Maandag
  15.15 tot 18.30 uur
  Dinsdag
  15.15 tot 18.30 uur
  Woensdag
  Bij voldoende animo open
  Donderdag
  15.15 tot 18.30 uur
  Vrijdag
  Bij voldoende animo open

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Irma Schippers
  Clustermanager
  tel. 06 - 464 600 44
  i.schippers@kindenco.nl
  Femke Blaauw
  clustermanager
  tel. 06 - 203 036 27
  f.blaauw@kindencoludens.nl