Kinderdagverblijf Ouderkerk aan de Amstel

Ons kinderdagverblijf in Ouderkerk aan de Amstel is een heerlijke plek voor kinderen van 6 weken tot 4 jaar. Kinderen krijgen professionele zorg en liefdevolle aandacht. Ze leren samen te spelen, rekening te houden met elkaar en krijgen alle ruimte om nieuwe dingen te ontdekken.

Hieronder ziet u welke kinderdagverblijf gevestigd is in Ouderkerk aan de Amstel. U kunt op het kinderdagverblijf klikken voor meer informatie.

Kinderdagverblijf  Ouderkerk aan de Amstel: veilig, vertrouwd en gezellig

De kinderen worden liefdevol opgevangen in een kleine groep op basis van structuur. Wij hebben verticale groepen (kinderen tussen 0 en 4 jaar) of horizontale groepen (alleen baby’s, dreumesen of peuters).

Op het kinderdagverblijf wordt gewerkt met het totaalprogramma Uk & Puk. De activiteiten stimuleren de spraak- en taalvaardigheid, sociaal-emotionele vaardigheden en motorische en zintuiglijke vaardigheden van de kinderen.

Kom langs!

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op een van onze locaties in Ouderkerk aan de Amstel! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of plan zelf een rondleiding in.