Kinderdagverblijf Wijk bij Duurstede: Anker

 1. Onderdeel van Brede school Het Anker

  Wij werken veel samen met basisschool Het Anker, de peutergroep en de BSO. Zo ondernemen we gezamenlijke activiteiten, zoals een thema-opening, uitstapjes en voorlezen.

 2. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 3. Prachtige buitenruimte

  In de mooie tuin zijn met behulp van natuurlijke materialen en beplanting diverse hoekjes gecreëerd.

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt kinderdagverblijf Anker?

Kinderdagverblijf Anker ligt in de wijk de Horden in Wijk bij Duurstede. Kinderdagverblijf het Anker maakt samen met peutergroep De Dolfijn, BSO de Bik en de basisscholen onderdeel uit van Brede School het Anker.

Wat biedt kinderdagverblijf Anker?

Wij werken veel samen met basisschool Het Anker, de peutergroep en de BSO om zo een doorgaande lijn te creëren. De kinderen komen in Brede school Het Anker leren, spelen en ontspannen. Ook ondernemen we gezamenlijke activiteiten, zoals een thema-opening, uitstapjes en voorlezen.

Kinderdagverblijf Anker heeft één verticale groep (0-4 jaar). Het kinderdagverblijf is ruim opgezet en er is een mooie tuin rondom het pand. In de tuin zijn met behulp van natuurlijke materialen en beplanting diverse hoekjes gecreëerd. De ontdekkingstocht van kinderen staat bij ons centraal. We zorgen dat de kinderen zich veilig voelen en de alle ruimte krijgen te ontdekken. We zorgen voor een huiselijk gevoel, structuur en geborgenheid.

We werken op de groep met diverse thema’s, we sluiten hierbij zoveel mogelijk aan op de thema’s vanuit school. Ook bij festiviteiten word er samen gewerkt met peutergroep de Dolfijn en school. Zoals tijdens de Nationale Voorleesdagen, waarbij de kinderen vanuit de scholen binnen het Anker komen voorlezen. Tevens zit ons kinderdagverblijf op een centraal punt binnen Wijk bij Duurstede. We zitten bijvoorbeeld op loopafstand van verschillende speeltuinen en de kinderboerderij. Het is daardoor ook mogelijk om er met de kinderen op uit te gaan, met z’n allen lopen of wandelen in de bolderkar.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Hordenweg 7
  (Navigatie adres: Middelweg oost 2)
  3961 KA Wijk bij Duurstede
  Tel. 034 – 32 18 028
  LKR 202183129

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Betty Tuinier
  Betty Tuinier
  clustermanager
  tel. 06 - 500 521 68
  b.tuinier@kindenco.nl
  Bregitta Verwoerd
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 309 766 74
  b.verwoerd@kmnkindenco.nl
  Rhonda Koopman
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 463 672 13
  r.koopman@kindenco.nl