Kinderdagverblijf Diemen: Zeesterren

 1. Gevestigd in OBS De Octopus

  Kinderdagverblijf Zeesterren is samen met BSO Octopus gevestigd in OBS De Octopus, in een speciaal voor kinderopvang ingerichte ruimte.

 2. Eigen buitenruimte, toegespitst op leeftijd

  De groep heeft een buitenspeelterrein waarvan samen met de kleuterklassen van De Octopus gebruik gemaakt wordt.

 3. 3+ activiteiten

  Dagelijks worden voor de oudste kinderen op het kinderdagverblijf 3+ activiteiten georganiseerd.

 4. VVE-gecertificeerd

  Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool.

 5. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 6. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

 7. Werkt aan Gezonde Kinderopvang

  Wij willen dat kinderen gezond opgroeien. Daarom werken wij met de aanpak en scholing van Gezonde Kinderopvang aan een gezonde leefstijl van kinderen en de deskundigheid van medewerkers. Want hoe eerder kinderen gezond gedrag aanleren, hoe beter. Meer informatie.

Waar ligt kinderdagverblijf Zeesterren?

Kinderdagverblijf Zeesterren is samen met BSO Octopus gevestigd in OBS De Octopus, in een speciaal voor kinderopvang ingerichte ruimte. De school ligt in het knusse centrum van Diemen, dichtbij winkelcentrum en bibliotheek waar parkeren met blauwe kaart mogelijk is.

Wat biedt kinderdagverblijf Zeesterren?

Onze verticale groep (0 tot 4 jaar) heeft een licht en vrolijk ingerichte ruimte, met uitzicht op het grote speelplein van de school. Een ruime slaapkamer geeft de kinderen de mogelijkheid te slapen of rusten op momenten dat zij het nodig hebben. Daarnaast kunnen wij gebruik maken van een compleet ingerichte gymzaal waarin volop gespeeld kan worden. De groep heeft een buitenspeelterrein waarvan samen met de kleuterklassen van De Octopus gebruik gemaakt wordt. Op kinderdagverblijf Zeesterren is veel aandacht voor de ontwikkeling van uw kind. Het kinderdagverblijf is VVE-gecertificeerd en werkt met de Uk & Puk methode. Dagelijks worden voor de oudste kinderen op het kinderdagverblijf 3+ activiteiten georganiseerd.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Jan Bertsstraat 54
  1111 AS Diemen
  Tel. 06 – 153 340 24 (Groep Krabbetjes)
  Tel. 06 – 820 963 00 (Groep Schelpjes)
  LRK 193910111

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Marieke van Otterloo
  clustermanager
  tel. 06 - 413 617 87
  m.vanotterloo@kindenco.nl
  Brigitte Nieuwhof
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 148 067 89
  b.nieuwhof@kindenco.nl
  Pascalle Kroon
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 225 636 89
  P.Kroon@kindencoludens.nl