Kinderdagverblijf Mijdrecht: De Windroos

 1. Kleinschalige opvang
 2. Onderdeel van Dalton Kindcentrum

  Omdat wij samen met de school en de BSO onderdeel zijn van het Dalton kindcentrum, wordt waar mogelijk ook volgens Dalton gewerkt.

 3. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt kinderdagverblijf De Windroos?

Kinderdagverblijf De Windroos is samen met BSO De Windroos gevestigd in Daltonbasisschool De Windroos. Dit zit vlak naast Hockey Vereniging Mijdrecht waar ook BSO Vooruit! gevestigd is.

Wat biedt kinderdagverblijf De Windroos?

Het kinderdagverblijf biedt kleinschalige opvang in één verticale groep voor kinderen van 0-4 jaar. Het kinderdagverblijf heeft een eigen groepsruimte, met lichte kleuren. Er is een grondbox en een wiegje op de groep en twee fijne slaapkamers. Ook is er een eigen buitenruimte waar de kinderen veilig kunnen ontdekken.

De dag is ingedeeld volgens een vast ritme aan activiteiten. De activiteiten die worden aangeboden, zoals voorlezen, zingen, spel en knutselen zijn afgestemd op een thema uit de methode Uk & Puk. Deze methode stimuleert de taalontwikkeling en besteedt ook aandacht aan sociaal-emotionele, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels. Ook proberen we zoveel mogelijk aan te sluiten op de thema’s vanuit de school. Omdat we gezamenlijk een Dalton kindcentrum zijn, wordt waar mogelijk ook volgens Dalton gewerkt.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Proostdijstraat 39
  3641 AT Mijdrecht
  Tel. 0297 – 72 41 81
  LRK 161650259

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag

  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Mirjam van Corteveen
  clustermanager
  tel. 06 - 130 645 94
  m.vancorteveen@kindencoludens.nl
  Ramona Hilhorst
  senior pedagogisch medewerker
  tel. volgt
  r.hilhorst@kindencoludens.nl