Kinderdagverblijf Utrecht: Waterpret

 1. Makkelijk bereikbaar

  Dicht bij OV en uitvalswegen naar de snelweg.

 2. Drie variërende buitenruimten

  Dakterras gelegen aan de verticale groep en beneden twee verschillende buitenruimtes, één geschikt om te fietsen en in de zandbak te spelen en de andere voorzien van kunstgras waarop ook de kleinste kinderen kunnen spelen.

 3. 3+ activiteiten

  2 tot 3 keer per week worden er voor de oudere kinderen activiteiten georganiseerd ter voorbereiding aan de basisschool.

 4. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 5. Spelenderwijs Engels leren

  Op spelenderwijs leren de peuters Engels. Samen met pop Bobby behandelen ze verschillende thema’s.

 6. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt kinderdagverblijf Waterpret?

Kinderdagverblijf Waterpret ligt in de Rivierenwijk van Utrecht tussen Hoograven en Dichterswijk in. Vanaf Waterpret bent u snel op de snelweg of op het treinstation.

Wat biedt kinderdagverblijf Waterpret?

Waterpret is een gezellig en sfeervol kinderdagverblijf met 3 groepen: een babygroep, peutergroep en een verticale groep. Het kleurrijke gebouw heeft grote ramen en twee verdiepingen. De groepsruimten zien er vrolijk uit en zijn verdeeld in speel- en leefhoeken. Waterpret heeft drie buitenspeelplaatsen waarvan er twee aan de groep vastzitten. De buitenruimtes zijn voorzien van een zandbak, bestrating en een berging voor de fietsjes. Boven is een dakterras, waar ook heerlijk gespeeld kan worden. Op kinderdagverblijf Waterpret is veel aandacht voor de ontwikkeling van uw kind. Het kinderdagverblijf werkt met de Uk & Puk methode. Twee tot drie keer per week wordt er voor de oudste kinderen op het kinderdagverblijf een speciale activiteit georganiseerd. De activiteiten variëren van koken en bakken, dans en muziek, bouwen en sport en spel tot creatief bezig zijn met uitdagende knutselopdrachten. Zo raken de kinderen steeds meer voorbereid op de basisschool.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Scheldestraat 12
3522 CD Utrecht
Tel. 030 – 280 10 57
LRK 107676606

Maandag
7:30 tot 18:30 uur
Dinsdag
7:30 tot 18:30 uur
Woensdag
7:30 tot 18:30 uur
Donderdag
7:30 tot 18:30 uur
Vrijdag
7:30 tot 18:30 uur

Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

Oudercommissie
ocwaterpret@kmnkindenco.nl

Esther van Esterik
clustermanager
tel. 06 - 111 281 65
e.vanesterik@kmnkindenco.nl
Femmie de Groot-Nota
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 130 656 05
f.nota@kmnkindenco.nl