Kinderdagverblijf Ouderkerk aan de Amstel: Villa Ministek

 1. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 2. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt Kinderdagverblijf (KDV) Villa Ministek?

Villa Ministek is gevestigd in de Jan Hekmanschool aan de rand van het dorp Ouderkerk aan de Amstel. Wij bieden in een aparte vleugel van het gebouw opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar.

Wat biedt Kinderdagverblijf Villa Ministek?

Op Villa Ministek bieden wij opvang aan in drie groepen; een babygroep, een verticale groep en een peutergroep. Alle ruimtes zijn licht en vrolijk ingericht en kinderen kunnen hier naar hartenlust spelend ontwikkelen en ontdekken. Op het kinderdagverblijf wordt gewerkt met de lesmethode Uk & Puk, waarin spelend leren centraal staat. De ruime slaapkamers geeft de kinderen de mogelijkheid te slapen of rusten op momenten dat zij het nodig hebben. Daarnaast kunnen wij gebruik maken van een compleet ingerichte gymzaal waarin volop gespeeld kan worden. Daarbij bieden wij driemaal per week peutergym aan! Een sportmedewerker gaat met de peuters aan de slag waardoor de kinderen ook op motorisch vlak voldoende uitdaging krijgen.

Gedurende de hele week worden er vele activiteiten aangeboden die aansluiten bij het thema of aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. Hierin wordt ervoor gezorgd dat de activiteiten aansluiten bij de leeftijd van de kinderen. Zo zijn er bijvoorbeeld voor de oudste peuters specifieke 3+ activiteiten waarbij we de kinderen ook voorbereiden op de overstap naar de basisschool.

Villa Ministek is gedurende het hele jaar 5 dagen per week geopend.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Schoolweg 5
  1191 JR Ouderkerk aan de Amstel
  Tel. 020 – 218 41 83
  LRK 112285260

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Kirsten van Klaveren
  clustermanager
  tel. 06 - 222 321 99
  k.vanklaveren@kindenco.nl
  Femke Ahles
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 500 521 52
  f.ahles@kindenco.nl
  Bianca Ijlst
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 500 521 55
  b.ijlst@kindenco.nl