Kinderdagverblijf Woerden: Tinkelbel

 1. Buitenruimte

  Er is een ruim plein aan de voorkant van het gebouw. Ook is hier rekening gehouden met de jongsten, zij hebben een eigen afgezette speelhoek.

 2. Peutergroep

  Op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag gaat een medewerker van het kinderdagverblijf met de peuters naar de ruimte van de peutergroep. Waar activiteiten worden aangeboden op hun ontwikkelingsniveau.

 3. VVE-gecertificeerd

  Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool.

 4. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

 6. Werkt aan Gezonde Kinderopvang

  Wij willen dat kinderen gezond opgroeien. Daarom werken wij met de aanpak en scholing van Gezonde Kinderopvang aan een gezonde leefstijl van kinderen en de deskundigheid van medewerkers. Want hoe eerder kinderen gezond gedrag aanleren, hoe beter. Meer informatie

Waar ligt kinderdagverblijf Tinkelbel?

Kinderdagverblijf Tinkelbel is gelegen aan de westkant van de multiculturele Woerdense wijk Molenvliet. Kinderdagverblijf Tinkelbel deelt het gebouw samen met peutergroep De Paddestoel en observatiegroep Kiekeboe. Vlak naast het kinderdagverblijf staan drie basisscholen en een grote sporthal. Direct rondom de locatie is geen autoverkeer en zal je dus enkel voetgangers en fietsers zien.

Wat biedt kinderdagverblijf Tinkelbel?

Uniek aan kinderdagverblijf Tinkelbel is dat er een peutergroep van De Paddestoel is gehuisvest. Een samenwerkingsverband met hen biedt de oudere kinderen een uitdagend programma. Gezamenlijk wordt er aan dezelfde thema’s gewerkt, dit is duidelijk te zien als je de locatie binnenstapt. Voor de jongste kinderen is er voldoende ruimte om zich veilig te vermaken in de grondbox binnen en de babyspeelhoek buiten. Op kinderdagverblijf Tinkelbel is veel aandacht voor de ontwikkeling van uw kind. Het kinderdagverblijf is VE-gecertificeerd en werkt met de Uk & Puk methode. Er zijn twee verticale groepen van 0 tot 4 jaar. Dagelijks worden activiteiten aangeboden toegespitst op het ontwikkelingsniveau.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Stromenlaan 132
  3448 CH Woerden
  Tel. 0348 – 40 98 71
  LRK 158942619

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Marise Wils
  Clustermanager
  tel. 06 - 571 488 27
  m.wils@kindenco.nl
  Sharon van den Hadelkamp
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 118 038 43
  s.hadelkamp@kindenco.nl