Kinderdagverblijf Breukelen: Spruit

 1. Sfeervolle gezamenlijke speelruimte

  Er is een gezamenlijke lichte hal met daaromheen de groepen.

 2. Uitdagende buitenspeeltuin

  Kinderdagverblijf Spruit beschikt over een ruim en overzichtelijk buitenspeelterrein. Het biedt een veilige speelmogelijkheid en er zijn veel speelelementen aanwezig om de motorische ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Verder is er grote zandbak aanwezig en is er een fietsparcours.

 3. Rustige ligging

  Het kinderdagverblijf ligt niet direct langs een drukke straat dit zorgt voor een rustige omgeving. Er is bij het kinderdagverblijf genoeg parkeerruimte.

 4. Hecht en gemêleerd team (jong en oud)

  Ons team is samengesteld van ervaren pedagogisch medewerkers, zij zorgen ervoor dat de kinderen een leuke tijd hebben op het kinderdagverblijf, en zich hier thuis en vellig voelen.

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt kinderdagverblijf Spruit?

Kinderdagverblijf Spruit is gehuisvest in een multifunctioneel gebouw in Breukelen. Onder hetzelfde dak vindt u de bibliotheek, de muziekschool en een ruimte voor culturele doeleinden (het theater 4en1).

Wat biedt kinderdagverblijf Spruit?

Het kinderdagverblijf heeft een grote centrale hal met een podium waar verschillende activiteiten kunnen plaatsvinden. In deze hal bevindt zich ook de centrale keuken. Verder beschikt het kinderdagverblijf over 7 kinderdagverblijfgroepen en peutergroep Kwetternestje. Peutergroep Kwetternestje is alleen geopend in de ochtend. Het kinderdagverblijf heeft 2 babygroepen, 2 groepen voor kinderen van 1 tot 4 jaar, 2 groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar en 1 peutergroep. Kinderdagverblijf Spruit heeft aan de achterzijde een grote natuurlijke tuin die veel uitdaging biedt en tegelijkertijd geborgenheid door de opzet en knusse ligging. Aan de voorzijde van het gebouw liggen twee (kleinere) tuinen, waarvan de babygroepen gebruik maken.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Schepersweg 6d
  3621JK Breukelen
  Tel. 0346 – 266539
  LRK 218643160

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Oudercommissie
  ocspruit@kmnkindenco.nl

  Irma van Wijngaarden
  clustermanager
  tel. 06 - 211 861 06
  i.vanwijngaarden@kindenco.nl
  Lieke Berger
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 260 123 52
  L.Berger@kindenco.nl