Kinderdagverblijf Utrecht: Spikkels | Kind & Co

Kinderdagverblijf Utrecht: Spikkels

 1. Ruim gebouw met veel lichtinval

  Door de vele ramen en boogvormige deuropening krijgt het dagverblijf een aangename lichtinval bij alle weersomstandigheden.

 2. Grote speelruimte ingericht voor 0 tot 4-jarigen

  In deze speelruimte kunnen de kinderen hun energie goed kwijt en er is ook een aparte hoek voor 3-jarigen, waar ze al kunnen wennen aan ‘naar school gaan’.

 3. Centraal gelegen

  Vanaf kinderdagverblijf Spikkels bent u in 5 minuten op het Centraal Station en daarmee in een mum van tijd op de plek van bestemming.

 4. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

 6. Werkt aan Gezonde Kinderopvang

  Wij willen dat kinderen gezond opgroeien. Daarom werken wij met de aanpak en scholing van Gezonde Kinderopvang aan een gezonde leefstijl van kinderen en de deskundigheid van medewerkers. Want hoe eerder kinderen gezond gedrag aanleren, hoe beter. Meer informatie

Waar ligt kinderdagverblijf Spikkels?

Kinderdagverblijf Spikkels ligt in Dichterswijk. Deze wijk ligt nabij het centrum van Utrecht. Rond Spikkels is het nieuwbouwproject “Parkhaven” gevestigd. Vanaf het centraal station Utrecht is Spikkels makkelijk te bereiken per auto en openbaar vervoer.

Wat biedt kinderdagverblijf Spikkels?

Kinderdagverblijf Spikkels is gevestigd in het oude veilinggebouw van Utrecht en is in 2004 nieuw opgebouwd. De zalen hebben gezamenlijke ruimtes, zoals sanitaire ruimtes en keukens, die de groepen splitsen. Op kinderdagverblijf Spikkels is veel aandacht voor de individuele ontwikkeling van uw kind. Het kinderdagverblijf werkt met de Uk & Puk methode en heeft voor de grotere peuters een 3+-ruimte. Daar krijgen kinderen een voorschools aanbod, zodat de stap naar de basisschool niet meer zo groot is. Het kinderdagverblijf heeft achter het gebouw een grote uitdagende buitenspeelruimte. De buitenspeelruimte is ingericht om naar hartenlust in te kunnen spelen. De ruimte is voorzien van 2 zandbakken, een speel- en glij huis, veerelementen en kinderpicknicktafels. Ook voor de allerkleinsten staat er een klimtoestel. Verder zijn er paadjes waarover kinderen kunnen fietsen.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Heycopplein 3
  3521 EX Utrecht
  Tel. 030 – 296 59 67
  LRK 230617104

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Oudercommissie
  ocspikkels@kmnkindenco.nl

  Eva Maring
  clustermanager
  tel. 06 - 347 371 88
  e.maring@kindencoludens.nl
  Patricia Nijhuis
  senior pedagogisch medewerker