Kinderdagverblijf Utrecht: Piccolo | Kind & Co

Kinderdagverblijf Utrecht: Piccolo

 1. Goed bereikbaar

  Dichtbij de stations Leidsche Rijn en Utrecht Terwijde en de uitvalswegen rondom Utrecht.

 2. Ontwikkelingsgericht

  De ontwikkeling van de kinderen vinden wij belangrijk. We spelen in op de leergierigheid van de kinderen. Iedere dag hebben wij een activiteitenaanbod, maar ook bieden wij workshops aan zoals yoga en Engelse les.

 3. Warme maaltijden tussen de middag

  Bij kinderdagverblijf Piccolo is het mogelijk om uw kind tussen de middag een warme maaltijd van Apetito te laten mee-eten. Zo hoeft u in de avond geen warme maaltijd meer te verzorgen. U kunt kiezen uit vaste dagen maandag, dinsdag en/of donderdag of incidenteel mee-eten op één van deze dagen.

 4. Mooie buitenspeelplaats

  Er is een ruime buitenspeelruimte met verschillende mogelijkheden om fantasierijk te kunnen spelen.

 5. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 6. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt kinderdagverblijf Piccolo?

Kinderdagverblijf Piccolo is gevestigd in de wijk Leidsche Rijn in Utrecht. De locatie is centraal gelegen vlakbij de stations Utrecht Leidsche Rijn en station Utrecht Terwijde en dichtbij de uitvalswegen rondom Utrecht. Het kinderdagverblijf is goed bereikbaar: vanuit Vleuten, Maarssen, De Meern en Utrecht bent u binnen 10 minuten bij Piccolo!

Wat biedt kinderdagverblijf Piccolo?

Piccolo is een ruim opgezet kinderdagverblijf en bestaat uit zeven groepen met deskundige en toegewijde medewerkers. Er zijn twee babygroepen voor kinderen van 0-2 jaar, een peutergroep van 2-4 jaar, drie verticale groepen van 0-4 jaar en een verticale groep van 1-4 jaar. Het kinderdagverblijf heeft een eigen afgeschermde buitenspeelplaats op de eerste verdieping waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen. De speelplaats is voorzien van een zandbak waarin de kinderen mooie zandkastelen kunnen maken en er is een speeltuin. Zelfs voor de baby’s is er een fijne plek met kunstgras waar ze veilig kunnen ontdekken.

De ontwikkeling van de kinderen vinden wij belangrijk. We bieden meer dan alleen opvang en spelen in op de leergierigheid van de kinderen. Dit gebeurt op een laagdrempelige manier met een activiteitenaanbod door de dag heen, maar ook door het aanbieden van workshops zoals yoga en Engelse les. Er wordt gewerkt met taalstimuleringsmethode Uk & Puk en de kinderen vanaf 3 jaar kunnen meedoen aan de Peuterplusactiviteiten.

Bij kinderdagverblijf Piccolo is het mogelijk om uw kind tussen de middag een warme maaltijd van Apetito te laten mee-eten. Zo hoeft u in de avond geen warme maaltijd meer te verzorgen. De maaltijden worden geserveerd op drie vaste dagen: maandag, dinsdag en donderdag. U kunt vast kiezen voor één of meerdere van deze dagen, maar ook een enkele keer mee-eten op deze dagen is mogelijk.

We vinden het belangrijk dat u uw kind met een goed gevoel naar ons kinderdagverblijf brengt. Goed contact tussen ouders en onze medewerkers is daarvoor belangrijk. We maken altijd tijd en ruimte om aandacht te hebben voor u en uw kind.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Sonny Rollinsstraat 75
  3543 GR Utrecht
  Tel. 030 – 760 03 50
  LRK 151716079

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Oudercommissie
  ocpiccolo@kmnkindenco.nl

  Marlyse Voss
  clustermanager
  tel. 06 - 153 925 21
  m.voss@kmnkindenco.nl
  Cynthia Baars
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 821 729 74
  ce.baars@kmnkindenco.nl