Kinderdagverblijf Utrecht: Piccolo

 1. Warme maaltijden tussen de middag

  De extra service kan een aanvulling zijn in het werkend bestaan van u als ouder. U kunt kiezen uit vaste dagen maandag, dinsdag en/of donderdag of incidenteel mee-eten op één van deze dagen.

 2. Mooie speelruimte

  Er is een ruime buiten speelruimte met verschillende mogelijkheden om fantasierijk te kunnen spelen.

 3. Open deuren en peuterplus activiteiten

  Uitdaging mogen zoeken in samenspel met andere kinderen op een plek waar je jezelf mag zijn.

 4. Vlakbij station Leidsche Rijn en Terwijde

  Na het brengen van uw kind op ons kinderdagverblijf bent u zo bij het station Leidsche Rijn en Utrecht Terwijde.

 5. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 6. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt kinderdagverblijf Piccolo?

Kinderdagverblijf Piccolo ligt in de wijk Leidsche Rijn in Utrecht. Het ligt vlak bij station Utrecht Leidsche Rijn én station Utrecht Terwijde en de uitvalswegen rondom Utrecht. Vanuit Vleuten, Maarssen, De Meern en Utrecht bent u binnen 10 minuten bij Piccolo!

Wat biedt kinderdagverblijf Piccolo?

Kinderdagverblijf Piccolo is een ruim opgezet kinderdagverblijf en bestaat uit zeven groepen met deskundige en toegewijde medewerkers. In de vijf verticale groepen zitten kinderen van 0 tot 4 jaar bij elkaar, er is een babygroep voor 0- tot 2-jarigen en een dreumes-peutergroep voor 1- tot 4-jarigen.

Het kinderdagverblijf heeft een eigen prachtige en afgeschermde buitenspeelplaats op de eerst verdieping. De speelplaats is voorzien van een zandbak, speelhuis, bestrating en een kunstgras gedeelte voor de baby’s.
Op Piccolo werken we met de taalstimulering methode van Uk & Puk en doen we Peuterplus activiteiten met kinderen vanaf 3 jaar. Daarnaast mogen de kinderen binnen het werken met open-deuren op andere groepen activiteiten gaan doen. Regelmatig bieden wij workshops aan, waaronder bijvoorbeeld muziek-workshops en kinderyoga.

Uniek aan kinderdagverblijf Piccolo is dat er warme maaltijden van Apetito worden aangeboden tussen de middag. U kunt daarbij kiezen voor de drie vaste dagen maandag, dinsdag en/of donderdag, maar ook een enkele keer mee-eten op deze dagen is mogelijk.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Sonny Rollinsstraat 75
3543 GR Utrecht
Tel. 030 – 760 03 50
LRK 151716079

Maandag
7:30 tot 18:30 uur
Dinsdag
7:30 tot 18:30 uur
Woensdag
7:30 tot 18:30 uur
Donderdag
7:30 tot 18:30 uur
Vrijdag
7:30 tot 18:30 uur

Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

Oudercommissie
ocpiccolo@kmnkindenco.nl

Ellen Pollmann
clustermanager
tel. 06 - 830 776 79
e.pollmann@kmnkindenco.nl
Mandy Verhoef
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 579 563 37
m.verhoef@kmnkindenco.nl