Kinderdagverblijf Utrecht: Piccolo

 1. Goed bereikbaar

  Dichtbij de stations Leidsche Rijn en Utrecht Terwijde en de uitvalswegen rondom Utrecht.

 2. Ontwikkelingsgericht

  De ontwikkeling van de kinderen vinden wij belangrijk. We spelen in op de leergierigheid van de kinderen. Iedere dag hebben wij een activiteitenaanbod, maar ook bieden wij workshops aan zoals yoga en Engelse les.

 3. Ruime buitenspeelplaats

  Er is een ruime buitenspeelruimte met verschillende mogelijkheden om fantasierijk te kunnen spelen.

 4. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt kinderdagverblijf Piccolo?

Kinderdagverblijf Piccolo is gevestigd in de wijk Leidsche Rijn in Utrecht. De locatie is centraal gelegen vlakbij de stations Utrecht Leidsche Rijn en station Utrecht Terwijde en dichtbij de uitvalswegen rondom Utrecht. Het kinderdagverblijf is goed bereikbaar: vanuit Vleuten, Maarssen, De Meern en Utrecht bent u binnen 10 minuten bij Piccolo!

Wat biedt kinderdagverblijf Piccolo?

Piccolo is een ruim opgezet kinderdagverblijf bestaande uit zeven groepen voor opvang van kinderen van 0-4 jaar. Het kinderdagverblijf is modern ingericht en heeft een huiselijke sfeer met rustgevende tinten. Alle groepen zijn voorzien van uitdagend spelmateriaal van Pikler (Emmi Pikler is kinderarts en pedagoog). Daarnaast is er een eigen afgeschermde buitenspeelplaats op de eerste verdieping waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen. De buitenspeelplaats is ingericht met nieuwe materialen en fijne speelplekken.

We vinden de ontwikkeling van de kinderen belangrijk. Daarom streven we  ernaar meer dan alleen opvang te bieden en spelen in op de leergierigheid van de kinderen. Dit doen we op een laagdrempelige manier in een alledaagse setting, maar ook door het aanbieden van workshops zoals yoga, tekenen, dansles, peutergym en Engelse les. Er wordt gewerkt met de methode Uk & Puk, die de brede ontwikkeling stimuleert op gebied van taal, motorische, zintuiglijke en sociaal-emotionele ontwikkeling.

Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor een veilige omgeving, waarin de ontwikkeling van de kinderen wordt gestimuleerd. Hierbij wordt rekening gehouden met de ontwikkeling en de behoefte van het individuele kind. Onze medewerkers worden hierbij ondersteund door een pedagogisch coach. We vinden het belangrijk dat u uw kind met een goed gevoel naar ons kinderdagverblijf brengt. Daarvoor is goed contact tussen ouders en onze medewerkers belangrijk. We maken graag ruimte vrij om eventuele vragen te beantwoorden.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Sonny Rollinsstraat 75
  3543 GR Utrecht
  Tel. 030 – 760 03 50
  LRK 151716079

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Oudercommissie
  ocpiccolo@kmnkindenco.nl

  Debbie van Dommelen
  clustermanager
  tel. 06 - 153 925 21
  d.vandommelen@kindencoludens.nl
  Cynthia Baars
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 821 729 74
  ce.baars@kindenco.nl
  Taryssa van Rantwijk
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 475 674 02
  t.vanrantwijk@kindencoludens.nl