Kinderdagverblijf Harmelen: Nijntje Pluis | Kind & Co

Kinderdagverblijf Harmelen: Nijntje Pluis

 1. Twee unieke buitenruimtes

  Aan de voorzijde van het kinderdagverblijf bevindt zich een groot speelplein waar de kinderen lekker kunnen fietsen. Ook is er grasveld met een glijbaan. Aan de achterzijde bevindt zich een ‘natuurtuin’ waar de kinderen vrij kunnen spelen.

 2. Hoge, ruime en lichte binnenruimtes

  Nijntje Pluis bevindt zich in een oud schoolpand waardoor alle groepen beschikking hebben over grote lokalen. Er is veel licht door de hoge ramen in het lokaal.

 3. Horizontale en verticale groepen

  Op het kinderdagverblijf bevinden zich beneden twee verticale groepen ( 0-4 jaar) en twee horizontale groepen (een peutergroep 2-4 jaar en een babygroep 0-2 jaar). Op de bovenverdieping bieden wij op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmorgen peuteropvang.

 4. VVE-gecertificeerd

  Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool.

 5. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 6. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

 7. Werkt aan Gezonde Kinderopvang

  Wij willen dat kinderen gezond opgroeien. Daarom werken wij met de aanpak en scholing van Gezonde Kinderopvang aan een gezonde leefstijl van kinderen en de deskundigheid van medewerkers. Want hoe eerder kinderen gezond gedrag aanleren, hoe beter. Meer informatie

Waar ligt kinderdagverblijf Nijntje Pluis?

Kinderdagverblijf Nijntje Pluis ligt in Harmelen. Harmelen ligt vlakbij de A12 en is vanuit verschillende richtingen makkelijk te bereiken.

Wat biedt kinderdagverblijf Nijntje Pluis?

Nijntje Pluis is gehuisvest in een mooi, ruim en licht pand en wij werken met de Uk & Puk methode. Er zijn vier groepen, twee verticale groepen, een peutergroep en een babygroep. Op het kinderdagverblijf bieden wij naast gewone slaapbedden ook buitenslaaphuisjes aan, genaamd ‘Lutje Potjes’. Het team van het kinderdagverblijf bestaat uit gekwalificeerde enthousiaste medewerkers, waarvan het merendeel er al vele jaren werkt.

Babygroep
Op onze babygroep is er veel aandacht voor uw kind. Één pedagogisch medewerker begeleidt maximaal 3 baby’s. Uw kind krijgt hierdoor de individuele begeleiding die het nodig heeft om zich op zijn/haar eigen manier en tempo te ontwikkelen.

Peutergroep
Onze gezellige peutergroep bevindt zich op de eerste verdieping in een mooi, licht en ruim lokaal.

Buitenruimte
Aan de voorzijde van ons kinderdagverblijf bevindt zich een groot plein waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Daarnaast is er aan de achterzijde van het pand een ‘natuurtuin’, waar de kinderen kunnen ontdekken en ervaren.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Groenendaal 1a
  3481 CT Harmelen
  Tel. groep Betje Big:
  06 – 598 688 01
  Tel. groep Boris Beer:
  06 – 598 719 93
  Tel. groep Snuffie:
  06 – 598 633 48
  Tel. groep de Peuterhof
  06 – 598 220 98

  LRK 220890092

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Oudercommissie
  ocnijntjepluis@kmnkindenco.nl

  Loes Wieman
  clustermanager
  tel. 06 - 130 643 50
  l.wieman@kindenco.nl
  Damaris Kuiken
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 311 015 48
  d.kuiken@kindenco.nl
  Janine Kok
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 820 786 64
  j.kok@kindenco.nl