Kinderdagverblijf Harmelen: Nijntje Pluis

 1. Twee unieke buitenruimtes

  Aan de voorzijde van het kinderdagverblijf bevindt zich een groot speelplein waar de kinderen lekker kunnen fietsen. Ook is er grasveld met een glijbaan. Aan de achterzijde bevindt zich een ‘natuurtuin’ waar de kinderen vrij kunnen spelen.

 2. Hoge, ruime en lichte binnenruimtes

  Nijntje Pluis bevindt zich in een oud schoolpand waardoor alle groepen beschikking hebben over grote lokalen. Er is veel licht door de hoge ramen in het lokaal.

 3. Horizontale en verticale groepen

  Op het kinderdagverblijf bevinden zich beneden twee verticale groepen ( 0-4 jaar) en twee horizontale groepen (een peutergroep 2-4 jaar en een babygroep 0-2 jaar). Op de bovenverdieping bieden wij op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmorgen peuteropvang.

 4. VVE-gecertificeerd

  Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool.

 5. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 6. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt kinderdagverblijf Nijntje Pluis?

Kinderdagverblijf Nijntje Pluis ligt in Harmelen. Harmelen ligt vlakbij de A12 en is vanuit verschillende richtingen makkelijk te bereiken.

Wat biedt kinderdagverblijf Nijntje Pluis?

Nijntje Pluis is gehuisvest in een mooi, ruim en licht pand en wij werken met de Uk & Puk methode. Er zijn vier groepen, twee verticale groepen, een peutergroep en een baby groep. Op de begane grond hebben de drie groepen een aangrenzende buitenruimte, die is afgezet met een houten hek. Deze groepen hebben allemaal een buitenslaaphuisje, het zogenaamde ‘Lutje Potje’. Onze gezellige peutergroep bevindt zich op de eerste verdieping in een mooi, licht en ruim lokaal. Aan de voorzijde van ons kinderdagverblijf bevindt zich een groot plein waar kinderen heerlijk kunnen fietsen. Er is een stuk gras met een speelhuisje en een glijbaan, en er is een grote zandbak. Aan de achterzijde van het pand kunnen kinderen spelen in de ‘natuurtuin’. Het team van het kinderdagverblijf bestaat uit gekwalificeerde enthousiaste medewerkers, waarvan het merendeel er al vele jaren werkt.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Willem-Alexanderlaan 4
3481 VA Harmelen
Tel. 0348 – 44 27 54
LRK 196425967

Maandag
7:30 tot 18:30 uur
Dinsdag
7:30 tot 18:30 uur
Woensdag
7:30 tot 18:30 uur
Donderdag
7:30 tot 18:30 uur
Vrijdag
7:30 tot 18:30 uur

Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

Oudercommissie
ocnijntjepluis@kmnkindenco.nl

Loes Wieman
clustermanager
tel. 06 - 130 643 50
l.wieman@kmnkindenco.nl
Eveline van Roosmaelen
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 571 488 10
e.vanroosmaelen@kmnkindenco.nl