Kinderdagverblijf Utrecht: Leeuwesteyn

 1. Voorrang school Kindcentrum Leeuwesteyn

  Als je opvang hebt op het kinderdagverblijf of de peutergroep, krijg je voorrang om toegelaten te worden op school. Het geeft alleen geen zekerheid op een plek op school.

  Op de schoolsite kun je kijken voor de regels rondom het aanmelden.

 2. Natuurlijke buitenspeelruimte

  De buitenruimte biedt verschillende mogelijkheden om fantasierijk te kunnen spelen.

 3. Vlakbij station Leidsche Rijn en uitvalswegen

  Na het brengen van uw kind op ons kinderdagverblijf bent u zo bij het station Leidsche Rijn en bij diverse uitvalswegen.

 4. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels. We bieden diverse activiteiten aan de hand van thema’s om de eigen vaardigheden te mogen ontwikkelen.

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

 6. Huiselijke sfeer

  Uitdaging mogen zoeken in samenspel met andere kinderen op een plek waar je jezelf mag zijn.

Waar ligt kinderdagverblijf Leeuwesteyn?

Kinderdagverblijf Leeuwesteyn is onderdeel van de prachtig nieuwe locatie Kindcentrum Leeuwesteyn. Binnen ons Kindcentrum werken de leerkrachten van school Leeuwesteyn, pedagogisch medewerkers en leiding onder één dak en vanuit één pedagogische visie samen. De nieuwbouwwijk Leeuwesteyn ligt net buiten het oude Utrecht, vlakbij Leidsche Rijn Centrum, en de uitvalswegen rondom Utrecht.

Wat biedt kinderdagverblijf Leeuwesteyn?

Kinderdagverblijf Leeuwesteyn bestaat uit 2 babygroepen van 0-2 jaar, 2 verticale groepen van 0-4 jaar en 1 peutergroep van 2-4 jaar met toegewijde en professionele pedagogisch medewerkers.

Het kinderdagverblijf heeft een prachtig, groen buitenterrein, omgeven door bomen. Er is gebruik gemaakt van natuurlijk materialen waardoor kinderen kunnen kruipen, klimmen en ontdekken, spelen met zand en lekker op ontdekkingstocht kunnen gaan.

Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van uw kind. Het jonge kind ontdekt de wereld door te onderzoeken. Wij hechten veel belang aan het scheppen van zowel een fysieke, als een sociaal emotioneel veilige omgeving voor het kind. Onze pedagogisch professionals zijn verantwoordelijk voor het creëren van deze veilige omgeving. Zij werken vanuit een positieve houding. Naast het liefdevol verzorgen van kinderen, vinden wij het stimuleren van de ontwikkeling ook een belangrijke taak.

De activiteiten staan meestal in het teken van een thema, aan de hand van het totaalprogramma Uk & Puk. Voorlezen, zingen, gesprekjes met kinderen en activiteiten worden op deze thema’s afgestemd. Waar mogelijk worden deze thema’s afgestemd op die van het onderwijs en gezamenlijke activiteiten ondernomen, bijvoorbeeld rondom de voorleesdagen of een viering. Baby’s op het kinderdagverblijf houden uiteraard zoveel mogelijk hun eigen ritme aan. Ieder kind krijgt zo veel mogelijk de ruimte om zich op zijn of haar eigen manier en tempo te ontwikkelen.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze locatie. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de contactpersonen van deze locatie, welke u kunt vinden onder het kopje contact.
Nieuwsgierig geworden naar Kindcentrum Leeuwesteyn? Bekijk hier de website.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Zilveren Florijnlaan 99
  3541 HA Utrecht
  Tel. 030 – 820 14 60
  LRK 223044799

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Sylvia van Schaik
  clustermanager
  tel. 06 - 111 750 97
  s.vanschaik@kindenco.nl
  Rianne Waalboer
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 110 927 25
  r.waalboer@kindenco.nl