Kinderdagverblijf Maarssen: Kwibus

 1. Mooi ruim pand

  Mooie lichte groepsruimten. De groepen zijn aan elkaar geschakeld middels een deur en er zijn veel ramen. Hierdoor is er veel zicht op elkaar en kunnen kinderen van andere groepen ook makkelijk met elkaar spelen. Alle groepen zijn ingericht op de leeftijdsgroep. De babygroep is een speelparadijs voor baby’s en op de peutergroep is de groep ingedeeld met speelhoeken.

 2. Horizontale en verticale groep

  Kinderen kunnen worden opgevangen in een verticale groep (kinderen tussen 0 en 4 jaar) of horizontale groep (alleen baby’s of peuters).

 3. Grote buitenruimte

  We hebben een grote buitenruimte waar naar hartenlust gespeeld kan worden. De ruimte is op te delen in drie ruimten; een fietsgedeelte, een speelgedeelte en een babyplein.

 4. Kinderboerderij op loopafstand

  We gaan geregeld op stap naar de kinderboerderij. We maken dan gebruik van de bolderkar.

 5. Goede doorstroom naar BSO's

  Doorstroom naar BSO Knettershonk voor kinderen van 4-12 jaar, verdeeld over 3 leeftijdsgroepen op basisschool Zilvermaan, naar BSO Kanjers (4-8) op basisschool ’t Mozaiek en BSO Toppers in Duivenkamp 547.

 6. VVE-gecertificeerd

  Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool.

 7. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 8. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt kinderdagverblijf Kwibus?

Kinderdagverblijf Kwibus ligt in de wijk Fazantenkamp in Maarssenbroek. Vanuit alle wijken is kinderdagverblijf Kwibus makkelijk bereikbaar. Het kinderdagverblijf ligt centraal en is onderdeel van het scholeneiland waar de basisscholen Zilvermaan, de Tweesprong en ‘t Mozaiekschool gelegen zijn. Ideale ligging als broers en/of zussen naar school gaan met halen en brengen.

Wat biedt kinderdagverblijf Kwibus?

Kinderdagverblijf Kwibus is gevestigd in een mooi pand met veel speelmaterialen. De lokalen zijn licht en kleurrijk en er is een grote speelplaats waar de kinderen zich lekker uit kunnen leven. Het speelplein is ingedeeld in een fietsgedeelte, speelgedeelte en een babyplein.

Er wordt gestreefd om naast het vaste dagritme samen met de andere groepen diverse activiteiten te ondernemen. Hierdoor kennen de pedagogisch medewerkers en de kinderen elkaar, wat een vertrouwd gevoel creëert. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van alle kinderen. Het kinderdagverblijf is VVE gecertificeerd en werkt met de Uk & Puk methode.

Op kinderdagverblijf Kwibus zijn verticale en horizontale groepen. Er zijn twee babygroepen (0 tot ongeveer 2 jaar), twee verticale groepen (leeftijd 0-4 jaar), twee dreumes/peutergroep (leeftijd 1-4 jaar). Voor de 3+ kinderen zijn er regelmatig 3+ activiteiten, deze activiteiten bereiden de kinderen voor op de basisschool. Ieder kind is uniek en de pedagogisch medewerkers zullen er alles aan doen om het individuele kind de ruimte te geven om op zijn/haar eigen manier te ontwikkelen.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Fazantenkamp 159 A
  3607 CH Maarssen
  Tel. 0346 – 57 02 36
  LRK 983248710

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Oudercommissie
  ockwibus@kindencoludens.nl

  Loek de Vreese
  clustermanager
  tel. 06 - 308 410 60
  l.devreese@kindencoludens.nl
  Annika Fluit
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 100 616 76
  a.fluit@kindencoludens.nl