Kinderdagverblijf Woerden: Kwebbel | Kind & Co

Kinderdagverblijf Woerden: Kwebbel

 1. Dichtbij het station van Woerden

  Drie lichte ruimtes met veel raampartijen.

 2. Open van 7.00 tot 19.00 uur

  Kinderdagverblijf Kwebbel is open van 07:00 tot 19:00 uur. Ouders kunnen gebruik maken van 07:00 tot 18:30. Tot 19.00 wordt extra in rekening gebracht.

 3. Samenwerking met Careyn

  Kinderdagverblijf Kwebbel werkt samen met Careyn in de vorm van Gymnastiek met de ouderen. Meewerken met dagen als burendag, zomerdag, Kerstfeest etc.

 4. Vlakbij bos en kinderboerderij

  Op kinderdagverblijf Kwebbel gaan de kinderen regelmatig in bolderkarren naar het bos en de kinderboerderij.

 5. VE-gecertificeerd

  Voorschoolse educatie (VE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool.

 6. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 7. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

 8. Werkt aan Gezonde Kinderopvang

  Wij willen dat kinderen gezond opgroeien. Daarom werken wij met de aanpak en scholing van Gezonde Kinderopvang aan een gezonde leefstijl van kinderen en de deskundigheid van medewerkers. Want hoe eerder kinderen gezond gedrag aanleren, hoe beter. Meer informatie

Waar ligt kinderdagverblijf Kwebbel?

Kinderdagverblijf Kwebbel is gehuisvest in het Careyn Weddesteyn zorgcentrum aan de Utrechtsestraatweg. De locatie is gelegen in de wijk Staatsliedenkwartier in Woerden, vlakbij het station.

Wat biedt kinderdagverblijf Kwebbel?

Uniek aan kinderdagverblijf Kwebbel is dat er sprake is van verruimde openingstijden, namelijk van 7.00 tot 19.00 uur. Kinderdagverblijf Kwebbel bestaat uit drie verticale groepen en een peutergroep (op woensdag en vrijdagochtend van 8.30 – 13.30 uur).  Er wordt op het kinderdagverblijf en in de peutergroep gewerkt met de methode Uk & Puk methode. Rondom een thema worden diverse activiteiten aangeboden, zowel individueel als in groepsverband. Er zijn activiteiten in de grote- en kleine kring, zowel creatief als spel. Daarnaast wordt er veel gezongen en gedanst.

Regelmatig gaan de kinderen, zoals ze zeggen, naar de opa’s en de oma’s. Daar zingen, knutselen, gymmen en dansen de kinderen samen met de ouderen van het zorgcentrum. Zowel de kinderen als de senioren genieten hier enorm van. Kinderdagverblijf Kwebbel beschikt over drie royale, lichte groepsruimtes, een speelgang en een mooie buitenruimte. Er is voldoende ruimte om buiten lekker te fietsen over het “fietspad”, er zijn picknicktafels en een grote zandbak. Vlakbij kinderdagverblijf Kwebbel is een Hertenkamp en een Kinderboerderij in het Brediusbos – altijd leuk om naar toe te wandelen met de kinderen.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Utrechtsestraatweg 50a
  3445 AS Woerden
  Tel. 0348 – 76 00 22
  LRK 213366034

  Maandag
  7:00 tot 18:30 uur/19.00 uur
  Dinsdag
  7:00 tot 18:30 uur/19.00 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur/19.00 uur
  Donderdag
  7:00 tot 18:30 uur/19.00 uur
  Vrijdag
  7:00 tot 18:30 uur/19.00 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Oudercommissie
  ockwebbel@kmnkindenco.nl

  Dorine Morsink
  clustermanager
  tel. 06 - 297 832 85
  d.morsink@kmnkindenco.nl
  Marcelle van Mourik – Stolwijk
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 500 521 62
  m.vanmourik@kmnkindenco.nl
  Jacqueline Heijdeman
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 464 565 35
  j.heijdeman@kmnkindenco.nl