Kinderdagverblijf Kortenhoef: Klimboom

 1. Natuurlijke tuin

  Voor en achter het gebouw bevinden zich de twee buitenruimtes van Kindcentrum Klimboom. Kinderen kunnen naar hartenlust aan de gang met natuurlijke materialen.

 2. Hecht en gemêleerd team (jong en oud)

  Er wordt regelmatig gewerkt met Open Deuren, waardoor de kinderen alle medewerkers leren kennen. Door een hechte samenwerking kunnen de medewerkers op alle opvangsoorten ingezet worden. Dit biedt veiligheid en continuïteit.

 3. Alle opvangsoorten op één plek

  Heeft u meerdere kinderen op onze opvang, dan levert het u tijdswinst op, omdat uw kinderen op één locatie zijn. Kindcentrum Klimboom biedt opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar.

 4. Activiteiten met ouderen

  Regelmatig vindt er een kort bezoekje plaats van een groepje kinderen aan de gesloten woongroep van Veenstaete. Ook zijn er activiteiten van kinderen in de Brasserie, waar ouderen komen koffie drinken. Bewoners van Veenstaete komen 2x per jaar voorlezen aan de peuters, tijdens de Kinderboekenweek en de Nationale Voorleesdagen.

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt kinderdagverblijf Klimboom?

Kinderdagverblijf Klimboom (onderdeel van kindcentrum Klimboom) is gehuisvest in het pand ‘Veenstaete’, een multifunctioneel gebouw dat ook onze buitenschoolse opvang, een fysio- en ergotherapieruimte en een woonzorgcentrum voor senioren huisvest. Kindcentrum Klimboom ligt op loopafstand van de twee basisscholen de Regenboog en de Curtevenne.

Wat biedt kinderdagverblijf Klimboom?

Het kinderdagverblijf heeft samen met de buitenschoolse opvang een eigen vleugel in dit gebouw. De kinderen van het kinderdagverblijf  hebben hun eigen groepsruimte. Er is een gezamenlijke hal met daaromheen de verschillende groepen; de hal is uitermate geschikt voor bijzondere activiteiten. De centraal gelegen keuken wordt regelmatig gebruikt voor kookactiviteiten met de kinderen. De ruimtes zijn zo ingericht dat het veilig en uitdagend is voor de verschillende leeftijdsgroepen.

Op het kinderdagverblijf wordt er themagericht gewerkt. Er is hierdoor een grote verscheidenheid aan activiteiten.

De totale buitenruimte bestaat uit een twee speciaal ontwikkelde tuinen, waarin het kind en zijn fantasie centraal staan. In elke tuin zijn met behulp van natuurlijke materialen en beplanting diverse hoekjes gecreëerd.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Oudergaarde 5
  1241 AX Kortenhoef
  Tel. 035 – 303 09 65
  LRK 121376266

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Mirjam van Corteveen
  clustermanager
  tel. 06 - 130 645 94
  m.vancorteveen@kindencoludens.nl
  Ramona Hilhorst
  senior pedagogisch medewerker
  tel. volgt
  r.hilhorst@kindencoludens.nl