Kinderdagverblijf Woerden: Kleine Woerd

 1. Uitgebreide openingstijden

  Het kinderdagverblijf is van 7.00 uur tot 19.00 uur open.

 2. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 3. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

 4. Werkt met aanpak Gezonde Kinderopvang

  Gezonde Kinderopvang is met resultaat samen werken aan gezond opgroeien. Want elk kind verdient een gezonde start. Kinderdagverblijf Tinkel in Woerden werkt met de aanpak en scholing van Gezonde Kinderopvang aan een gezonde leefstijl van kinderen en de deskundigheid van medewerkers. Zie ook www.gezondekinderopvang.nl.

Waar ligt kinderdagverblijf Kleine Woerd?

Kinderdagverblijf Kleine Woerd is gelegen op het bedrijventerrein Middelland in Woerden. Dit kinderdagverblijf ligt op enkele minuten van de snelweg en station Woerden.

Wat biedt kinderdagverblijf Kleine Woerd?

Op kinderdagverblijf Kleine Woerd bieden we opvang aan kinderen van 0-4 jaar. Op onze locatie hebben we twee horizontale groepen de babygroep 0-2 jaar, de peutergroep van 2-4 jaar, en er is een verticale groep (0-4 jaar). De babygroep is speciaal ingericht met zachte kleuren en materialen om te snoezelen, ontdekken en ontwikkelen. Bij de peutergroep gaan we dagelijks in de kring en spelen we in op de ontwikkelingsbehoefte van de kinderen. In de verticale groepen zijn verschillende leeftijdsgerichte speelhoeken gemaakt. Kinderdagverblijf Kleine Woerd werkt met de Uk & Puk methode. Dagelijks worden activiteiten aangeboden toegespitst op het ontwikkelingsniveau van het kind. Om het gebouw ligt er een ruime, afgesloten buitenruimte waar de kinderen veilig en naar hartenlust kunnen spelen.

Voor meer informatie over het kinderdagverblijf kunt u contact opnemen met onze afdeling Planning via 030 – 600 47 50 of planning@kmnkindenco.nl.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Trasmolenlaan 4
  3447 GZ Woerden
  Tel. 0348 – 22 06 26
  LRK 230666656

  Maandag
  7:00 tot 19:00 uur
  Dinsdag
  7:00 tot 19:00 uur
  Woensdag
  7:00 tot 19:00 uur
  Donderdag
  7:00 tot 19:00 uur
  Vrijdag
  7:00 tot 19:00 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Simone van der Veen
  clustermanager
  tel. 06 - 820 964 70
  s.vanderveen@kindencoludens.nl
  Kim Vianen
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 114 151 84
  k.vianen@kindencoludens.nl