Kinderdagverblijf Woerden: Klavertje Vier

 1. Mooi groot speelplein

  De buitenruimte biedt volop uitdagende speelmogelijkheden voor de kinderen.

 2. Makkelijk bereikbaar

  KDV Klavertje Vier is zowel met de fiets als de auto zeer makkelijk bereikbaar. Het ligt centraal ten opzichte van de basisscholen. Dit is makkelijk wanneer u één kind naar school moet brengen en uw andere kind naar de kinderopvang.

 3. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt kinderdagverblijf Klavertje Vier?

Kinderdagverblijf Klavertje Vier is gevestigd aan de rand van de wijk Molenvliet. Ouders kunnen Kinderdagverblijf Klavertje Vier te voet of met de fiets bereiken via het speciaal voor hen aangelegde verbindingsbruggetje vanaf de Hollandbaan. De andere toegang, voor met de auto, is via de Touwslagersweg.

Wat biedt kinderdagverblijf Klavertje Vier?

Kinderdagverblijf Klavertje Vier heeft vier grote en lichte groepsruimtes die allen aan de centrale speelhal grenzen. Om het gebouw ligt er een ruime, afgesloten buitenruimte waar de kinderen veilig kunnen spelen. Elke groep heeft een eigen groepsruimte die sfeervol is ingericht. Het spelmateriaal in de open kasten is afgestemd op de leeftijd in de groep en daagt kinderen uit om te gaan spelen. Er zijn hoeken gecreëerd waarin kinderen met verschillend materiaal kunnen spelen. Zo is er bijvoorbeeld een huishoek, een bouwhoek en een leeshoek. Voor de kinderen van 3 jaar en ouder worden aparte activiteiten georganiseerd. Wanneer een kind op Klavertje Vier wordt geplaatst, krijgt hij/zij één van de pedagogisch medewerkers als mentor aangewezen. Deze mentor volgt het kind (middels een observatiesysteem) gedurende 4 jaar heel nauw en is ook het eerste aanspreekpunt voor de ouders.  Er wordt op het kinderdagverblijf gewerkt met de Uk & Puk methode.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Touwslagersweg 10
  3449 HX  Woerden
  Tel. 0348 – 499570
  klavertjevier@kindenco.nl
  LRK 719343161

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Josien Verhoeven
  clustermanager
  tel. 06 - 344 912 75
  j.verhoeven@kindencoludens.nl
  Janette Kooijman
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 134 566 74
  j.kooijman@kindenco.nl