Kinderdagverblijf Oudewater: Jip en Janneke

 1. Kindvriendelijk gebouw

  Het gebouw is geheel voor de kinderopvang ontworpen en gebouwd. Er is een ruime speelhal waar kinderen van verschillende groepen elkaar ontmoeten en er zijn verschillende hoeken ingericht op specifieke leeftijden.

 2. Prachtige natuurtuin

  De tuin is afgesloten. We beschikken er over een waterkraantje in de zandbak, een babyweide, veel groen en natuurlijke elementen.

 3. Beschikt over buitenbedjes

  In de “Lutje Potjes” kunnen kinderen heerlijk buiten slapen als ouders dit wensen.

 4. Beweegvloer

  Kinderen leren door te ervaren met hun hele lichaam. Spelen, ontdekken, vallen en weer opstaan. Het liefst samen. Op de beweeg vloer is dit allemaal mogelijk!

 5. Thema gericht werken

  De kinderdagverblijfgroepen werken met hetzelfde thema. Hierbij worden activiteiten aangeboden die passen bij de leeftijd van het kind.

 6. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt kinderdagverblijf Jip en Janneke?

Het kinderdagverblijf is centraal gelegen aan de rand van het centrum in Oudewater en op loopafstand van alle basisscholen. Kinderdagverblijf Jip & Janneke is onderdeel van het kindcentrum. Dit betekent dat er in hetzelfde gebouw ook peuteropvang en buitenschoolse opvang is. Wel zo makkelijk en vertrouwd alle opvang onder 1 dak.

Wat biedt kinderdagverblijf Jip en Janneke?

Het kinderdagverblijf heeft een babygroep, een peutergroep en een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Op al deze groepen staat het kind centraal. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind zich kan ontwikkelen op zijn of haar tempo. Zo zijn er grondboxen voor de allerkleinsten, zodat zij zich op een veilige manier, spelenderwijs kunnen ontwikkelen. En voor de grotere kinderen zijn er verschillende speelhoeken. Het aanwezige spel- en speelmateriaal stimuleert de kinderen steeds nieuwe dingen te ontdekken en nieuwe vaardigheden op te doen. Ook is er een beweegvloer waar de kinderen vanaf 1,5 jaar zich uit kunnen leven en tegelijkertijd op een speelse manier van alles leren!

Alle groepen hebben direct toegang tot de verrassend grote tuin die met natuurlijke materialen is ingericht. Fietsen, ontdekken en rondrennen, alles is er mogelijk. Ook aan de allerkleinsten is gedacht, zij kunnen ongestoord spelen in de babyweide. Buiten bevinden zich ook de buitenbedjes waarin kinderen die dit fijn vinden heerlijk kunnen slapen.

Naast de activiteiten die wij zelf organiseren, werken wij samen met Studio Max dance en het Muziekhuis Oudewater. Iedere 3 weken komt de dansinstructeur van Max Dance danslessen geven aan de kinderen. Ook het Muziekhuis komt iedere 3 weken langs om de kinderen kennis te laten maken met muziek.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Van Veenendaalstraat 1
  3421 BH Oudewater
  Tel. 0348 – 566570
  LRK 155824090

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Rolien Wiggelinkhuizen
  clustermanager
  tel. 06 - 131 373 55
  r.wiggelinkhuizen@kindenco.nl
  Janine van Dam
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 203 901 31
  j.vandam@kindenco.nl
  Terry Sluijs
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 820 963 49
  t.sluijs@kindenco.nl