Kinderdagverblijf Woerden: Haventje

 1. Grote groepsruimte met serre
 2. Nauwe samenwerking met inpandige peutergroep Haventje
 3. Uitdagende tuin
 4. Kleinschalig kinderdagverblijf
 5. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 6. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt kinderdagverblijf Haventje

Kinderdagverblijf Haventje met de groep Ketelbink is gevestigd in de bomenbuurt van Woerden. Ouders kunnen het kinderdagverblijf bereiken via het schoolplein van de Willem van Oranje school. Kinderdagverblijf Haventje is onderdeel van het Integraal Kindcentrum (IKC) Willem van Oranje.

Wat biedt kinderdagverblijf Haventje?

Kinderdagverblijf Haventje heeft een grote en lichte groepsruimte met een serre geschikt voor 16 kinderen. Er is een afgesloten buitenruimte  waar de kinderen veilig kunnen spelen. De groepsruimte is sfeervol ingericht. Het spelmateriaal in de open kasten is afgestemd op de leeftijd in de groep en daagt kinderen uit om te gaan spelen. Er zijn hoeken gecreëerd waarin kinderen met verschillend materiaal kunnen spelen. Zo is er bijvoorbeeld een huishoek, een bouwhoek en een leeshoek. Voor de kinderen van 3 jaar en ouder worden aparte activiteiten georganiseerd, dit in nauwe samenwerking met de naastgelegen peutergroep Haventje. Wanneer een kind op Ketelbink wordt geplaatst, krijgt hij/zij één van de pedagogisch medewerkers als mentor aangewezen. Deze mentor volgt het kind (middels een observatiesysteem) nauw en is ook het eerste aanspreekpunt voor de ouders.  Er wordt op het kinderdagverblijf gewerkt met de Uk & Puk methode.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Goudenregenstraat 2a
  3442 HG Woerden
  Tel. 0348 – 48 37 67
  Email: ketelbink@kindenco.nl
  LRK: 890032828

  Maandag
  07:30 – 18: 30 uur
  Dinsdag
  07:30 – 18: 30 uur
  Woensdag
  07:30 – 18: 30 uur
  Donderdag
  07:30 – 18: 30 uur
  Vrijdag
  07:30 – 18: 30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Oudercommissie
  oikcwvo@kmnkindenco.nl

  Josien Verhoeven
  clustermanager
  tel. 06 - 344 912 75
  j.verhoeven@kindencoludens.nl
  Janette Kooijman
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 134 566 74
  j.kooijman@kindenco.nl