Kinderdagverblijf Vleuten: Haarzicht

 1. Mooi ruim pand met eigen buitenruimte
 2. Intensieve samenwerking met school en BSO
 3. Horizontale en verticale groepen
 4. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

 6. Werkt aan Gezonde Kinderopvang

  Wij willen dat kinderen gezond opgroeien. Daarom werken wij met de aanpak en scholing van Gezonde Kinderopvang aan een gezonde leefstijl van kinderen en de deskundigheid van medewerkers. Want hoe eerder kinderen gezond gedrag aanleren, hoe beter. Meer informatie

Waar ligt kinderdagverblijf Haarzicht?

Kinderdagverblijf Haarzicht ligt in de nieuwbouwwijk Haarzicht. Het bevindt zich naast openbare basisschool Haarzicht in deze nieuwe, groene wijk.

Wat biedt kinderdagverblijf Haarzicht?

Kinderdagverblijf Haarzicht biedt opvang voor kinderen van 6 weken tot vier jaar oud. In dit mooie nieuw pand met eigen ingang hebben wij de beschikking over een babygroep (0 tot 2 jaar), een peutergroep (2-4 jaar) en twee verticale groepen (0 – 4 jaar).

Met behulp van de grote ruimtes, rustige natuurlijke kleuren, het op leeftijd gerichte speelgoed en onze enthousiaste pedagogische medewerkers bieden wij een veilige omgeving voor kinderen om zich op hun eigen manier en eigen tempo te ontwikkelen. Het kinderdagverblijf krijgt een eigen prachtige en afgeschermde buitenruimte. Deze wordt voorzien van een zandbak, speelhuis, bestrating en een gedeelte speciaal voor baby’s.

Er wordt gestreefd om naast het vaste dagritme samen met de andere groepen, activiteiten te ondernemen. Tussen twee groepen is het mogelijk een schuifdeur te openen. Hierdoor kennen de pedagogisch medewerkers en kinderen elkaar, wat een vertrouwd gevoel creëert.

Op Kinderdagverblijf Haarzicht werken we met de taalstimulering methode van Uk & Puk en doen we Peuterplus activiteiten met kinderen vanaf 3 jaar. Verder willen we regelmatig workshops gaan aanbieden, waaronder bijvoorbeeld muziek-workshops en kinderyoga.

Rondleiding
Op kinderdagverblijf Haarzicht worden alleen rondleidingen gegeven als er een plaatsingsovereenkomst is aangeboden. Heeft u nog geen overeenkomst gekregen, dan is het helaas op dit moment niet mogelijk om een rondleiding aan te vragen.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Haarzichtsingel 13
  3451 MB Vleuten

  Tel. 030 – 760 61 26
  LRK 120669092

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Saskia Pennings
  clustermanager
  tel. 06 - 501 659 07
  s.pennings@kindencoludens.nl
  Sanne van Berkum
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 151 581 31
  s.vanberkum@kindencoludens.nl
  Maaike Schwartz
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 243 676 20
  m.schwartz@kindencoludens.nl