Kinderdagverblijf Gouda: de Cirkel

 1. Uk & Puk

  Op alle kinderdagverblijven wordt gewerkt met het totaalprogramma Uk & Puk.

 2. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt kinderdagverblijf de Cirkel?

Het kinderdagverblijf is onderdeel van Kindcentrum(KC) de Cirkel. Het KC biedt basisonderwijs en kinderopvang aan, een doorgaande didactische lijn van 0 tot 12 jaar. Het kinderdagverblijf is gevestigd in de onderbouwlocatie van het KC. Deze bevindt zich in de Plaswijck te Gouda.

Wat biedt kinderdagverblijf de Cirkel?

Het kinderdagverblijf biedt binnen het KC opvang aan kinderen van 0-4 jaar. Er is één mooie groepsruimte die grenst aan het buitenspeelplein. De ruimte is huiselijk ingericht en heeft een rustige uitstraling. De groep biedt door het spelmateriaal en de inrichting de juiste uitdaging voor alle leeftijden.

De dag is ingedeeld volgens een vast ritme met diverse activiteiten. De activiteiten die worden aangeboden, zoals voorlezen, zingen, spel en knutselen worden afgestemd op een thema. Dit geeft dit kinderen houvast en structuur. Op het kinderdagverblijf wordt gewerkt met de methode Uk & Puk. Deze methode stimuleert de taalontwikkeling en besteedt ook aandacht aan sociaal-emotionele-, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

De pedagogisch medewerkers bieden zowel een fysieke als sociaal-emotionele veilige omgeving waarin de kinderen volop begeleid worden in hun ontwikkeling. De kinderen kunnen op hun eigen manier en tempo op onderzoek uit gaan.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Pedagogisch beleid

De basisdoelen en speerpunten van ons pedagogisch handelen.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Brittenburg 50
  2804 ZZ Gouda
  Tel. 06 – 100 828 05
  LRK: nnb

  Maandag
  07.30 – 18.30 uur
  Dinsdag
  07.30 – 18.30 uur
  Woensdag
  07.30 – 18.30 uur
  Donderdag
  07.30 – 18.30 uur
  Vrijdag
  07.30 – 18.30 uur

  Bianca Vroegindewei
  clustermanager
  tel. 06 - 500 994 03
  b.vroegindewei@kindenco.nl
  Wieke Knoop
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 500 521 64
  w.knoop@kindenco.nl