Kinderdagverblijf Maarssen: Duimelijn | Kind & Co

Kinderdagverblijf Maarssen: Duimelijn

 1. Eigen gymlokaal en theaterlokaal

  Eigen gymzaal en theaterzaal, die we delen met de BSO die ook in het pand zit.

 2. Avontuurlijk buitenspeelplein

  Avontuurlijk buitenspeelplein, ingericht met boomstammen, stuikjes, een beekje en een heuse teletubbieheuvel.

 3. Dichtbij uitvalswegen

  Dichtbij uitvalswegen. U zit zo op de A2 en de Zuilense ring.

 4. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt kinderdagverblijf Duimelijn?

Kinderdagverblijf Duimelijn ligt in Maarssenbroek in de wijk Bloemstede, vlakbij de basisscholen De Wilde Wingerd en de Zilvermaan. Vanuit Duimelijn bent u zo op de snelweg richting Utrecht en Amsterdam.

Wat biedt kinderdagverblijf Duimelijn?

Kinderdagverblijf Duimelijn is een klein kinderdagverblijf met een babygroep, een verticale groep met kinderen van 0-4 jaar en een verticale groep met kinderen van 1-4 jaar. Ook zijn er drie peutergroepen gevestigd in Duimelijn. In de locatie is daarnaast een VE-peutergroep gevestigd: peutergroep Bloesem. Deze peutergroep biedt ondersteuning voor kinderen met een taalachterstand.

Er zijn twee buitenspeelruimten aanwezig, waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Op één  van de twee buitenspeelruimten is een uitdagende speelruimte gecreëerd. Er is op het plein een heel avontuurlijke buitenruimte, zodat de kinderen uitgedaagd worden om zelf op ontdekkingstocht te gaan. Tevens is er een speellokaal waar met slecht weer toch gerend, geklommen en gespeeld kan worden. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van uw kind. Op de groep werken we met het totaalprogramma Uk & Puk. Aan de hand van Puk behandelen we thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen, zoals: ziek zijn, op vakantie, een baby erbij, knuffels, eet smakelijk, de boerderij enzovoorts. Speciaal voor de peuters hebben we een apart Puk programma waarbij zij extra gestimuleerd worden in hun spel ter voorbereiding op de basisschool.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Bloemstede 4
3608 TK Maarssen
Tel. 0346 – 28 36 10
LRK 222484834

Maandag
7:30 tot 18:30 uur
Dinsdag
7:30 tot 18:30 uur
Woensdag
7:30 tot 18:30 uur
Donderdag
7:30 tot 18:30 uur
Vrijdag
7:30 tot 18:30 uur

Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

Oudercommissie
ocduimelijn@kmnkindenco.nl

Ingrid Pleijler
clustermanager
tel. 06 - 571 488 11
i.pleijler@kmnkindenco.nl
Els Hopman
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 130 657 61
e.hopman@kmnkindenco.nl