Kinderdagverblijf Weesp: De Buuren | Kind & Co

Kinderdagverblijf Weesp: De Buuren

 1. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 2. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Wat biedt kinderdagverblijf De Buuren?

Er zijn 3 groepen op het kinderdagverblijf. Twee verticale groepen (kinderen van 0-4 jaar) en een peutergroep. De medewerkers zullen zowel een fysieke als sociaal-emotioneel veilige omgeving bieden waarin de kinderen volop begeleid worden in hun ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat kinderen op hun eigen manier en tempo op onderzoek uit gaan.

Tijdens de activiteiten werken we met ‘opendeuren’. Kinderen kunnen dan bijvoorbeeld op een andere groep een activiteit doen. Zo kan het kind aansluiten bij de activiteit die past bij zijn/haar ontwikkeling.

De locatie heeft een huiselijke uitstraling en wordt ook zo ingericht. De buitenruimte wordt een fijne plek waar kinderen kunnen spelen. Er is een aparte plek voor de allerkleinste. Zij kunnen veilig op kunstgras buiten spelen en om zich heen kijken. Veilig en toch buiten. Voor de andere kinderen zijn er verschillende speelmogelijkheden. Er komt een zandbak, speelhuisje, verhoging met een glijbaan en er blijft nog genoeg ruimte over om te fietsen en te steppen.

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Hogeweyselaan 183
  1382 JL Weesp
  tel. 0294 – 22 40 71

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Marjolijn Groenevelt
  clustermanager
  tel. 06 10 87 17 32
  m.groenevelt@kindenco.nl
  Maaicke de Smit
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 463 840 74
  m.desmit@kindenco.nl
  Monique van Lier
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 151 215 74
  m.vanlier@kindenco.nl