Kinderdagverblijf Bunnik: Hummelhonk | Kind & Co

Kinderdagverblijf Bunnik: Hummelhonk

 1. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 2. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

 3. Werkt aan Gezonde Kinderopvang

  Wij willen dat kinderen gezond opgroeien. Daarom werken wij met de aanpak en scholing van Gezonde Kinderopvang aan een gezonde leefstijl van kinderen en de deskundigheid van medewerkers. Want hoe eerder kinderen gezond gedrag aanleren, hoe beter. Meer informatie

 4. VE-gecertificeerd

  In onze peutergroepen voor Voorschoolse Educatie (VE) besteden we extra aandacht aan de Nederlandse taal: spreken, luisteren en nieuwe woorden leren. Dat doen we omdat kinderen juist als ze jong zijn snel en makkelijk een taal kunnen leren. Zo kan de peuter straks, als hij vier jaar is, een goede start maken op de basisschool.

Waar ligt kinderdagverblijf Hummelhonk?

Kinderdagverblijf Hummelhonk is gelegen in MFA Kersentuin, samen met Peutergroep Kruimeltje, BSO Blitskikkers, de Anne Frankschool, de Camminghaschool, de muziekschool, de bibliotheek en andere gebruikers.

Wat biedt kinderdagverblijf Hummelhonk?

Kinderdagverblijf Hummelhonk heeft een eigen ingang en een eigen buitenspeelplaats. De groep bestaat uit een grote, lichte ruimte waarin de kinderen in verschillende speelhoekjes kunnen spelen. Er zullen verschillende activiteiten worden aangeboden waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met het individuele kind en zijn eigen ontwikkeling. Respect voor elk kind en iedere situatie zijn de sleutelwoorden van deze groep.

Op Kinderdagverblijf Hummelhonk is veel aandacht voor de ontwikkeling van uw kind. Het kinderdagverblijf is VVE gecertificeerd en werkt met de Uk & Puk methode.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Camminghalaan 27F
  3981 GD Bunnik
  Tel: 030-6563523
  LRK ntb

  Maandag
  07:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  07:30 tot 18:30 uur
  Woensdag

  Donderdag
  07:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Mies Kroese
  clustermanager
  tel. 06 - 131 723 16
  m.kroese@kmnkindenco.nl
  Suzanne de Liefde
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 821 762 28
  s.deliefde@kmnkindenco.nl