Kinderdagverblijf Den Dolder: Bosrijk

 1. Prachtige tuin, met nadruk op natuurlijk spelen

  Heerlijk ontdekken, door een klein doolhofje lopen, spelen in de zandbak en samen met de vogels, vlinders, eekhoorntjes genieten van deze natuurlijk omgeving.

 2. Babygroep

  Elke baby heeft een eigen dagritme zoals het thuis ook gewend is. De sfeer in de babygroep wordt gekenmerkt door veel rust en aandacht.

 3. 3+ activiteiten

  Om er voor te zorgen dat de opvang uitdagend en prikkelend blijft voor peuters bieden we 3+ activiteiten aan. De peuters spelen met leeftijdgenootjes en met spelmateriaal wat is afgestemd op hun behoefte en mogelijkheden. Dit wordt in kleine groepen aangeboden waardoor de onderlinge interactie van kinderen en de taalvaardigheid extra gestimuleerd wordt.

 4. Kinderkapster

  Geen tijdrovende bezigheid meer wanneer u uw kind op het kinderdagverblijf laat knippen door onze kinderkapster.  Denkt u aan een nieuwe coupe  of look, dan kunt u dat bij onze kinderkapster via haar mail aangeven.

 5. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 6. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt kinderdagverblijf Bosrijk?

Kinderdagverblijf Bosrijk ligt aan de rand van Den Dolder, parallel aan een doorgaande weg (N238). Het kinderdagverblijf is gevestigd in een voormalige school uit de jaren ’20. Bosrijk is gemakkelijk bereikbaar vanaf Zeist, Soesterberg, Lage Vuursche, Huis ter Heide en Bilthoven.

Wat biedt kinderdagverblijf Bosrijk?

Kinderdagverblijf Bosrijk is gelegen aan een doodlopende weg. In onze bosrijke tuin klimmen regelmatig eekhoorns in de bomen. Voor de baby’s is er een babytuin waarin zij lekker kunnen klimmen en kruipen en voor de peuters is er een fietspaadje van gras gemaakt. Op kinderdagverblijf Bosrijk is veel aandacht voor de ontwikkeling van uw kind. Het kinderdagverblijf werkt met de Uk & Puk methode. Er zijn groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Dagelijks wordt er voor de oudste kinderen op het kinderdagverblijf een speciale activiteit georganiseerd. De activiteiten variëren van koken en bakken, dans en muziek, bouwen en sport en spel, tot creatief bezig zijn met uitdagende knutselopdrachten.

Op het kinderdagverblijf is het mogelijk uw kind te laten knippen tijdens de dagopvang. Uw kind wordt geknipt door een ervaren kapster, in een vertrouwde omgeving, met bekenden om zich heen. Voor meer informatie: www.e-linehairfashion.nl

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Hertenlaan West 38A
  3734 CS Den Dolder
  tel. 030 – 225 07 76
  LRK 681412604  

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Leonie van Duren
  clustermanager
  tel. 06 - 131 784 76
  l.vanduren@kindenco.nl
  Hasbia Azdad
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 260 045 36
  H.azdad@kindencoludens.nl