Kinderdagverblijf Loenen: Bladerrijk

 1. Sfeervolle gezamenlijke speelruimte

  Er is een gezamenlijke lichte hal met daaromheen de groepen.

 2. Natuurlijke tuin

  Mooie natuurlijke tuin met plantenbakken waar de kinderen plantjes en groenten planten en verzorgen. De tuin is verdeeld in 2 aparte speeltuinen, 1 voor peutergroepen en het tweede deel voor de babygroepen, zodat iedere leeftijdgroep voldoende uitdaging heeft. Verschillende struiken en bomen geven een natuurlijke uitstraling en veel ontdekkingen mogelijkheden.

 3. Hecht en gemêleerd team (jong en oud)

  Ons team bestaat uit ervaren pedagogisch medewerkers, een mix van verschillende leeftijden. Er heerst een gezellige, open sfeer en er zijn goede contacten met de collega’s van de BSO. Vaak worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd, zoals een Kerstlunch, lichtjesfeest, zomerfeest etc.

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

 5. VVE-gecertificeerd

  Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool.

 6. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

Waar ligt kinderdagverblijf Bladerrijk?

Kinderdagverblijf Bladerrijk is gevestigd in de Brede School in Loenen aan de Vecht, een eigentijds en multifunctioneel gebouw dat ook BSO de Knoest, twee basisscholen en een gymzaal huisvest. Kinderdagverblijf Bladerrijk biedt ook opvang voor kinderen uit het naastgelegen Vreeland.

Wat biedt kinderdagverblijf Bladerrijk?

Kinderdagverblijf Bladerrijk heeft een eigen vleugel in het gebouw van de Brede School, bestaande uit een grote centrale hal (met atelier) waar alle groepsruimtes op uitkomen. De hal gebruiken we ook om kleine groepjes kinderen gerichte activiteiten aan te bieden. In onze tuin zijn met behulp van natuurlijke materialen en beplanting diverse hoekjes gecreëerd. Er staan verschillende bomen en struiken die wij samen met de kinderen verzorgen. Voor de dreumesen uit de babygroepen beschikken we buiten over een apart gedeelte met zandbak en speeltrein waar zij in alle rust kunnen bewegen en ontdekken.

We hebben een fijne samenwerking met beide scholen. Regelmatig gaan wij met onze 3-jarigen op visite in de kleuterklassen. Een mooie gelegenheid voor de peuters om vast een keer kennis te maken met de scholen. Ook komen er tijdens de boekenweek en nationale voorleesdagen regelmatig basisscholen voorlezen bij ons KDV. Een mooie verbinding tussen alle leeftijden.

Kinderdagverblijf Bladerrijk biedt ook halve dagen opvang in de ochtend of middag inclusief lunch.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Driehovenlaan 7b
  3632 BH Loenen aan de Vecht
  Tel.  0294 – 232732
  LRK  359239754

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Vanesse van der Schaar
  clustermanager
  tel. 06 - 250 889 39
  v.vanderschaar@kindenco.nl
  Lotte Luirink
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 500 521 69
  L.Luirink@kindenco.nl