Kinderdagverblijf Wijk bij Duurstede: 't Bikkeltje | Kind & Co

Kinderdagverblijf Wijk bij Duurstede: ’t Bikkeltje

 1. Groene omgeving

  Er is een groen speelpark gelegen naast het kinderdagverblijf.

 2. Maakt deel uit van Brede School

  Een goede samenwerking met zowel de Werkschuit als Zonnewijzer. Ook onze BSO De Breeeje en peutergroep De Hobbit zijn gevestigd in de Brede School.

 3. Meerdere groepen

  Een babygroep van 0-2 jaar , een peutergroep van 2-4 jaar en een verticale groep van 0-4 jaar.

 4. Aparte ruimte voor o.a. 3+ activiteiten

  Hier worden allerlei activiteiten gedaan zoals; voorleesontbijt, fotograaf, carnaval, Kerstlunch, maar ook allerlei leeftijdsgerichte activiteiten.

 5. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 6. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt kinderdagverblijf ’t Bikkeltje?

Kinderdagverblijf ’t Bikkeltje ligt in de wijk Noorderwaard in Wijk bij Duurstede. Samen met peutergroep de Hobbit, BSO de Breeeje en basisschool De Werkschuit maakt het kinderdagverblijf deel uit van De Brede School Noorderwaard.

Wat biedt kinderdagverblijf ’t Bikkeltje?

Bijzonder aan kinderdagverblijf ’t Bikkeltje is dat er twee buitenruimtes zijn. Eén daarvan is speciaal voor de baby’s. Op het grote plein kan naar hartenlust worden gefietst op het uitdagende fietsparcours. De buitenruimte van de allerkleinsten is zo ingericht dat er de mogelijkheid is om zelf op ontdekkingsreis te gaan. Het kinderdagverblijf werkt met themablokken. De activiteiten variëren van koken en bakken, dans en muziek, bouwen en sport en spel, tot creatief bezig zijn met uitdagende knutselopdrachten. Met regelmaat komt een poppentheater op bezoek en bezoeken de peuters de kinderboerderij. Ook bezoeken de peuters jaarlijks de bibliotheek tijdens de nationale voorleesdagen. Op kinderdagverblijf t ‘Bikkeltje is veel aandacht voor de ontwikkeling van uw kind. Het kinderdagverblijf werkt met de Uk & Puk methode. Er zijn groepen voor kinderen van gelijke leeftijd (een groep voor 0-2 jaar en een groep voor 2 tot 4 jaar) en twee groepen van 0 tot 4 jaar.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Moerbeiengaard 24
  3962 JE Wijk bij Duurstede
  Tel. 0343 – 57 63 90
  LRK 101462189

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Oudercommissie
  ocbikkeltje@kmnkindenco.nl

  Gerda Bonouvrié – Spee
  clustermanager
  tel. 06 - 102 645 53
  g.bonouvrie@kmnkindenco.nl
  Helma van der Vlugt
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 501 658 93
  h.vandervlugt@kmnkindenco.nl