Kinderdagverblijf Wijk bij Duurstede: ’t Bikkeltje

 1. Groene omgeving

  Het kinderdagverblijf ligt tussen de velden met monumentale hoogstam fruitbomen. Er is ook een groen speelpark gelegen naast het kinderdagverblijf.

 2. Kleinschalige opvang

  Opvang in 3 groepen: een babygroep (0-2 jaar), een peutergroep (2-4 jaar) en twee verticale groepen (0-4 jaar).

 3. Maakt deel uit van Brede School

  Een goede samenwerking met zowel de Werkschuit als Zonnewijzer. Ook onze BSO De Breeeje en peutergroep De Hobbit zijn gevestigd in de Brede School.

 4. Groot buitenterrein

  Er is een groot buitenterrein met veel groen, natuurlijke materialen. De kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen in een uitdagende omgeving.

 5. Gezonde kinderopvang

  Gezonde Kinderopvang is met resultaat samen werken aan gezond opgroeien. Want elk kind verdient een gezonde start. Kinderdagverblijf ’t Bikkeltje werkt met de aanpak en scholing van Gezonde Kinderopvang aan een gezonde leefstijl van kinderen en de deskundigheid van medewerkers. Zie ook www.gezondekinderopvang.nl.

 6. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 7. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt kinderdagverblijf ’t Bikkeltje?

Kinderdagverblijf ’t Bikkeltje ligt in de wijk Noorderwaard in Wijk bij Duurstede. Samen met peutergroep de Hobbit, BSO de Breeeje en basisschool De Werkschuit maakt het kinderdagverblijf deel uit van De Brede School Noorderwaard.

Wat biedt kinderdagverblijf ’t Bikkeltje?

Kinderdagverblijf ’t Bikkeltje biedt kleinschalige opvang met een babygroep (0-2 jaar), een peutergroep (2-4 jaar) en twee verticale groepen (0-4 jaar). Het biedt een fijne, vertrouwde omgeving waarin de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Er is een groot buitenterrein met veel groen waar de kinderen naar hartenlust kunnen ontdekken. Eén deel van het terrein is speciaal ingericht voor de allerkleinsten, zodat zij ook zelf op ontdekking kunnen gaan. Op het grote plein kunnen de grotere kinderen heerlijk fietsen op het uitdagende fietsparcours.

Er is een uitgebreid activiteitenaanbod, zoals koken en bakken, dans en muziek, bouwen, sport en spel en creatieve opdrachten. Daarnaast er worden uitstapjes gemaakt naar de kinderboerderij of de bibliotheek en is er een voorleescoördinator. De activiteiten worden aangeboden aan de hand van thema’s van de Uk & Puk methode.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Moerbeiengaard 24
  3962 JE Wijk bij Duurstede
  Tel. 0343 – 57 63 90
  LRK 101462189

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Oudercommissie
  ocbikkeltje@kmnkindenco.nl

  Betty Tuinier
  Betty Tuinier
  clustermanager
  tel. 06 - 500 521 68
  b.tuinier@kindenco.nl
  Bregitta Verwoerd
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 309 766 74
  b.verwoerd@kmnkindenco.nl
  Rhonda Koopman
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 463 672 13
  r.koopman@kindenco.nl