Kinderdagverblijf Nieuwegein: Bibelot

 1. Hecht en gemêleerd team (jong en oud)

  Het team bestaat uit enthousiaste, “jong en belegen”  pedagogisch medewerkers. De medewerkers hebben allemaal vaste contracten, waardoor je altijd dezelfde gezichten ziet.

 2. Ruime openingstijden

  De kinderen kunnen tussen 07:00 en 18:30 uur worden opgevangen.

 3. Verschillende groepen

  Bibelot heeft verticale groepen van 0 tot 4 jaar, maar ook horizontale baby- (1 tot 2 jaar) en peutergroepen (2 tot 4 jaar). Bij het overgaan naar een andere groep staat het kind altijd centraal.

 4. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

 6. Werkt met de aanpak van Gezonde Kinderopvang

  Gezonde Kinderopvang is met resultaat samen werken aan gezond opgroeien. Want elk kind verdient een gezonde start. Kinderdagverblijf Bibelot in Nieuwegein werkt met de aanpak en scholing van Gezonde Kinderopvang aan een gezonde leefstijl van kinderen en de deskundigheid van medewerkers. Zie ook www.gezondekinderopvang.nl.

Waar ligt kinderdagverblijf Bibelot?

Kinderdagverblijf Bibelot ligt in de wijk Wijkersloot-Jutphaas in het midden van Nieuwegein. Rondom het kinderdagverblijf is voldoende parkeergelegenheid.

Wat biedt kinderdagverblijf Bibelot?

Kinderdagverblijf Bibelot is gehuisvest in een sfeervol, uniek, rond pand. De gezamenlijke hal is de kern van het kinderdagverblijf waar de groepen omheen zitten, hierdoor is de overgang van de baby- naar de peutergroep klein. Bibelot heeft een prachtige natuurtuin met veel houtelementen en ruim aangelegde zandbakken. De kinderen kunnen kennismaken met onze moestuin: Lekker met de vingers in de aarde en samen zaadjes planten en zien groeien tot grote planten waar je van kunt eten. De buitenruimte voor de allerkleinsten is speciaal ingericht met buiten box en voel elementen, ook zijn er speelhutjes.

Op kinderdagverblijf Bibelot is veel aandacht voor de ontwikkeling van uw kind. We werken met de Uk en Puk methode. Dagelijks wordt er voor de oudste kinderen op het kinderdagverblijf een speciale activiteit georganiseerd. De activiteiten variëren van koken en bakken, dans en muziek, bouwen en sport en spel, tot creatief bezig zijn met uitdagende knutselopdrachten.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Pr. Dr. Hesselaan 6
  3431 CD Nieuwegein
  Tel. 030 – 605 21 73
  LRK 230964461

  Maandag
  7:00 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:00 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:00 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:00 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:00 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Oudercommissie
  ocbibelot@kmnkindenco.nl

  Sylvia van Est
  clustermanager
  tel. 06 - 131 785 22
  s.vanest@kindenco.nl
  Nadine Strating
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 112 037 70
  n.strating@kindenco.nl
  Patricia Reppel
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 308 237 26
  p.reppel@kindenco.nl