Kinderdagverblijf Nieuwegein: Bibelot

 1. Hecht en gemêleerd team (jong en oud)

  Het team bestaat uit enthousiaste, “jong en belegen”  pedagogisch medewerkers. De medewerkers hebben allemaal vaste contracten, waardoor je altijd dezelfde gezichten ziet.

 2. Ruime openingstijden

  De kinderen kunnen tussen 07:00 en 18:30 uur worden opgevangen.

 3. Verschillende groepen

  Bibelot heeft verticale groepen van 0 tot 4 jaar, maar ook horizontale baby- (1 tot 2 jaar) en peutergroepen (2 tot 4 jaar). Bij het overgaan naar een andere groep staat het kind altijd centraal.

 4. VVE-gecertificeerd

  Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool.

 5. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 6. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt kinderdagverblijf Bibelot?

Kinderdagverblijf Bibelot ligt in de wijk Wijkersloot-Jutphaas in het midden van Nieuwegein. Rondom het kinderdagverblijf is voldoende parkeergelegenheid.

Wat biedt kinderdagverblijf Bibelot?

Kinderdagverblijf Bibelot is gehuisvest in een sfeervol, uniek, rond pand. De gezamenlijke hal is de kern van het kinderdagverblijf waar de groepen omheen zitten, hierdoor is de overgang van de baby naar de peutergroep klein. Bibelot heeft een prachtige natuurtuin met veel houtelementen en de ruim aangelegde zandbakken. De kinderen kunnen kennis maken met onze moestuin. Lekker met je vingers in de aarde. Zaadjes planten en zien groeien tot grote planten waar je van kunt eten. De buitenruimte voor de allerkleinsten is speciaal ingericht met een natuurlijke berg en een doolhof. We maken gebruik van de bolderkar, waarmee we uitstapjes maken naar de speeltuin of dierenweide.

Op kinderdagverblijf Bibelot is veel aandacht voor de ontwikkeling van uw kind. We werken met de Uk en Puk methode. Dagelijks wordt er voor de oudste kinderen op het kinderdagverblijf een speciale activiteit georganiseerd. De activiteiten variëren van koken en bakken, dans en muziek, bouwen en sport en spel, tot creatief bezig zijn met uitdagende knutselopdrachten.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Adres

Pr. Dr. Hesselaan 6
3431 CD Nieuwegein
Tel. 030 – 605 21 73
LRK 230964461

Maandag
7:00 tot 18:30 uur
Dinsdag
7:00 tot 18:30 uur
Woensdag
7:00 tot 18:30 uur
Donderdag
7:00 tot 18:30 uur
Vrijdag
7:00 tot 18:30 uur

Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

Oudercommissie
ocbibelot@kmnkindenco.nl

Sylvia van Est
clustermanager
tel. 06 - 131 785 22
s.vanest@kmnkindenco.nl
Chantal Zwaan
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 308 237 26
c.zwaan@kmnkindenco.nl