Kinderdagverblijf Maarssen: Belle van Buuren

 1. Makkelijk bereikbaar

  Kinderdagverblijf Belle van Buuren ligt in de wijk Opbuuren, tegen Maarssen en Oud Zuilen aan. De A2 is eenvoudig en snel te bereiken. Er is tevens voldoende parkeergelegenheid.

 2. Drie variërende buitenruimten

  Op Belle van Buuren is het ook heerlijk buitenspelen! We hebben drie mooie en verschillende speeltuinen waar de kinderen zich lekker kunnen uitleven en op ontdekking kunnen gaan. Alle tuinen zijn direct via de groepen toegankelijk via openslaande deuren.

 3. 3+ activiteiten

  Elke dag wordt er voor de oudste kinderen op het kinderdagverblijf een speciale activiteit georganiseerd; De Peuterclub! Vanuit de groepen komen peuters samen en zij gaan dan met een pedagogisch medewerker net even iets uitdagendere activiteiten doen. Dit varieert van koken en bakken, dans en muziek, bouwen,  sport en spel tot creatief bezig zijn met knutselopdrachten. Zo raken de kinderen steeds meer voorbereid op de basisschool.

 4. Gelegen in een jonge buurt

  Opbuuren is een zeer jonge en leuke wijk. Veel kinderen uit deze wijk zitten op kinderdagverblijf Belle van Buuren; zo ontstaan er al vroeg vriendschappen die zich verder naar de basisschool (en verder) uit kunnen breiden! Maar ook kinderen uit de wijde omgeving komen naar Belle van Buuren.

 5. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 6. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt kinderdagverblijf Belle van Buuren?

Kinderdagverblijf Belle van Buuren ligt in de wijk Opbuuren, tegen Maarssen en Oud Zuilen aan. Vanuit Maarssen en Utrecht Zuilen bent u in 10 minuten bij Belle van Buuren.

Wat biedt kinderdagverblijf Belle van Buuren?

Belle van Buuren is een modern nieuw kinderdagverblijf. Er zijn 5 groepen gehuisvest in het pand. Op Belle van Buuren is het heerlijk buiten spelen! Er zijn drie mooie speeltuinen waar de kinderen zich lekker uit kunnen leven en op ontdekking kunnen gaan. Alle tuinen zijn direct via de groepen toegankelijk via openslaande deuren. Op kinderdagverblijf Belle van Buuren is veel aandacht voor de ontwikkeling van uw kind. Het kinderdagverblijf werkt met de Uk & Puk methode.

Voor de 3+ kinderen is er de Peuterclub. Elke week wordt een selectie  van de 3+ kinderen van alle groepen in kleine groepjes meegenomen naar de Peuterhoek.  Hier worden speciale activiteiten  georganiseerd. De activiteiten variëren van koken en bakken, dans en muziek, bouwen, sport en spel tot creatief bezig zijn met uitdagende knutselopdrachten. Zo raken de kinderen steeds meer voorbereid op de basisschool.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  J. Reyneke van Stuwestraat 44
  3604 DJ Maarssen
  Tel. 0346 – 56 61 33
  LRK 150372474

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Oudercommissie
  ocbellevanbuuren@kmnkindenco.nl

  Lisette van ’t Hof
  clustermanager
  tel. 06 - 246 825 49
  lisette.hof@kindenco.nl
  Eileen Schrikenberg
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 111 369 43
  e.schrikenberg@kindenco.nl