Kinderdagverblijf Utrecht: De Beestenboel

 1. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 2. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt Kinderdagverblijf (KDV) De Beestenboel?

De locatie ligt in een groenrijk gedeelte van Hoograven waar kinderen in de bolderkar of bakfiets graag meegaan op uitstapje. Ook biedt het buitenplein voldoende uitdaging om op ontdekking te gaan. De samenwerking met Springlab (beweegvloer) is een educatief hulpmiddel om de kinderen lekker te laten bewegen.

Wat biedt Kinderdagverblijf De Beestenboel?

De locatie Kinderdagverblijf Peutercentrum De Beestenboel is gevestigd binnen Brede school Hoograven, de kinderopvangtak binnen het gebouw is een volwaardig kernpartner van de 3 basisscholen. De locatie telt 2 groepen; hele dagopvang peutergroep Parels 2-4 jaar, en een  1 VE peutergroep 2.5-4 jaar, waar per dag 2 medewerkers werkzaam zijn. De dagopvang peutergroep werkt samen met het naastliggende Kinderdagverblijf Schatkamer. Kinderen van babygroep Robijn van Kinderdagverblijf Schatkamer stromen op 2-jarige leeftijd door naar peutergroep Parels.

Er kan gebruik gemaakt worden van verschillende faciliteiten die het gebouw biedt. Naast de eigen groepsruimte kan er gebruikt gemaakt worden van de beweegvloer in de speelhal van KDV Schatkamer. Binnen de Brede school is een theaterkuil en speellokaal beschikbaar op afspraak.

Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van uw kind. Structuur en continuïteit zijn een belangrijk onderdeel van de dag. Het kinderdagverblijf werkt met de Uk & Puk Methode.

Onze buitenruimte is ingericht om naar hartenlust in te kunnen spelen. De groepsruimtes hebben openslaande deuren naar de buitenruimte toe.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Duurstedelaan 14
  3525 AR Utrecht Oost
  Tel. volgt
  LRK: 210059990

  Maandag
  nnb
  Dinsdag
  nnb
  Woensdag
  nnb
  Donderdag
  nnb
  Vrijdag
  nnb

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Maurien van Mechelen
  clustermanager
  tel. 06 - 131 716 23
  m.vanmechelen@kindenco.nl
  Inge Mulder
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 820 650 05
  i.mulder@kindenco.nl