Kinderdagverblijf Diemen: Het Atelier | Kind & Co

Kinderdagverblijf Diemen: Het Atelier

 1. Goede samenwerking met school, peutergroep en BSO
 2. In de toekomst naar nieuwe locatie in Holland Park
 3. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

 4. Werkt aan Gezonde Kinderopvang

  Wij willen dat kinderen gezond opgroeien. Daarom werken wij met de aanpak en scholing van Gezonde Kinderopvang aan een gezonde leefstijl van kinderen en de deskundigheid van medewerkers. Want hoe eerder kinderen gezond gedrag aanleren, hoe beter. Meer informatie

Waar ligt kinderdagverblijf Het Atelier?

Kinderdagverblijf Atelier is samen met BSO Atelier en Peutergroep Waterlelies gevestigd in OBS Atelier, in een speciaal voor kinderopvang ingerichte ruimte. In de toekomst gaan wij allemaal samen als Brede school naar onze nieuwe, nog te bouwen, locatie in Holland Park.

Wat biedt kinderdagverblijf Het Atelier?

Onze verticale groep (0 tot 4 jaar) heeft een licht en vrolijk ingerichte ruimte, met uitzicht op het speelplein van de school. Een ruime slaapkamer geeft de kinderen de mogelijkheid te slapen of rusten op momenten dat zij het nodig hebben. Daarnaast kunnen wij gebruik maken van een gymzaal waarin volop gespeeld kan worden. De groep heeft een veilig afgeschermd buitenspeelterrein waar ook de kinderen van peutergroep Ros Beyaerdt gebruik van maken. Op kinderdagverblijf Atelier is veel aandacht voor de ontwikkeling van uw kind. Het kinderdagverblijf werkt met de Uk & Puk methode. Dagelijks worden voor de oudste kinderen op het kinderdagverblijf 3+ activiteiten georganiseerd.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Ouderkerkerlaan 24
  1112 BE Diemen
  Tel. 06 – 500 994 23
  LRK 275131658

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Janneke van Steenbergen
  clustermanager
  tel. 06 - 546 939 13
  j.vansteenbergen@kindenco.nl
  Brigitte Nieuwhof
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 148 067 89
  b.nieuwhof@kindenco.nl