Kinderdagverblijf Abcoude: Droomboom

 1. Voor kinderen van 0 tot 4 jaar

  Het kinderdagverblijf beschikt over drie groepen, de Boomklevers van  0 tot 2 jaar, de Kolibri’s van 2 tot 4 jaar en de Karekieten van 0 tot 4 jaar. De Kolibri’s bevinden zich op de eerste verdieping en de Boomklevers en de Karekieten op de begane grond. Op rustige momenten worden de groepen samengevoegd en wordt er een gezinssituatie gecreëerd.

 2. Thema gericht werken

  Op het kinderdagverblijf wordt een uitgebreid activiteitenaanbod aangeboden aan de kinderen. Activiteiten kunnen ook ontstaan vanuit de kinderen zelf. Daarnaast wordt er gewerkt met thema’s en het VVE programma Puk. Puk is een educatief programma voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het is speciaal ontwikkeld voor gebruik in kinderdagverblijven.

 3. Zelfontplooiing

  Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. Kinderdagverblijf Droomboom biedt kinderen daarvoor een stimulerende omgeving waarin zij zichzelf kunnen zijn en leren zelf keuzes te maken.

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt kinderdagverblijf Droomboom?

Kinderdagverblijf Droomboom ligt midden in een rustige woonwijk te midden van veel groen, vlakbij de nieuwbouwwijk Land van Winkel en op 5 minuten afstand van de snelweg. Het pand is speciaal gemaakt voor kinderopvang, heeft een huiselijke sfeer en heeft een geweldige ontdekkingstuin. De omgeving nodigt uit voor leuke wandelingen en fietstochten met de pedagogisch medewerkers.

Wat biedt kinderdagverblijf Droomboom?

Het kinderdagverblijf bestaat uit één verticale groep en twee horizontale groepen. Er is een ruim activiteitenaanbod waarin kinderen de keuze maken tussen binnen- en buitenspel, een motorische of natuurgerichte activiteit en een creatieve of cognitieve activiteit. De natuurtuin van kinderdagverblijf Droomboom nodigt de kinderen uit om te ravotten en op ontdekkingstocht te gaan. Vanaf september wordt er muziekles aangeboden op de locatie in samenwerking met de muziekschool die boven in het gebouw zit.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak of loop gerust eens binnen.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag 
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Patricia Schipper
  clustermanager
  tel. 06 - 462 572 96
  patricia.schipper@kindenco.nl
  Wendy Gerritsen
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 297 832 84
  w.gerritsen@kindenco.nl