Kinderdagverblijf De Meern: Okido | Kind & Co

Kinderdagverblijf De Meern: Okido

 1. Kleinschalige opvang

  Kinderdagverblijf Okido biedt dagopvang in 2 verticale groepen voor kinderen van 0-4 jaar.

 2. Fijne buitenruimte

  Buitenspelen maakt een belangrijk onderdeel uit van onze dagindeling. Daarvoor hebben we een mooie buitenruimte waar heerlijk gespeeld kan worden.

 3. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt kinderdagverblijf Okido?

Kinderdagverblijf Okido is gevestigd in het onderwijs- en opvangcluster “De Bonte Berg” in de wijk Veldhuizen in De Meern.

Wat biedt kinderdagverblijf Okido?

Kinderdagverblijf Okido biedt kleinschalige dagopvang aan kinderen van 0-4 jaar, verdeeld over 2 verticale groepen. De ruimte is zo ingericht dat kinderen worden uitgedaagd om zelf te kiezen waar ze mee willen spelen. Er is een grote kast met speelgoed waar ze onder begeleiding van de pedagogisch medewerkers speelgoed uit mogen kiezen. Hier staan verschillende ontwikkelingsmaterialen (ook voor de 3+ kinderen voor extra uitdaging), spelletjes en knutselspullen.

Buitenspelen maakt een belangrijk onderdeel uit van onze dagindeling. De buitenruimte is ingericht om naar hartenlust te kunnen spelen. Er is genoeg ruimte voor kinderen voor motorisch spel, zoals fietsen, steppen, balanceren, rennen en balspellen. Ook is er een speeltoestel met glijbaan en een wip. Daarnaast is een afgescheiden gedeelte met kunstgras voor de kleinste kinderen. In de zomer hebben we losse zandbakken, zwembadjes en watertafels.

Activiteiten worden veelal aangeboden aan de hand van wisselende thema’s. Voorlezen, liedjes zingen en activiteiten als knutselen en kleuren worden op het thema afgestemd. Soms maken we ook een uitstapje, bijvoorbeeld naar de eendjes, de dierenweide, het park of de winkel.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  St. Pietersberg 40a
  3453 PJ De Meern
  Tel. 06 – 511 232 10 (groep Kikker)
  Tel. 06 – 215 789 49 (groep Muis)
  LRK 370932729

  Maandag
  7:30 tot 18:00 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:00 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:00 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:00 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:00 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Lisa Duurkoop
  clustermanager
  tel. 06 - 589 421 37
  L.Duurkoop@kindencoludens.nl
  Soraya van Buuren
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 112 641 48
  s.vanbuuren@kindenco.nl
  Melanie Fränkel
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 311 015 33
  m.fr@kindencoludens.nl