Kinderopvang bij u in de buurt | Kind & Co

Waar bent u naar op zoek?

Nieuws uit de organisatie

28 sep 23
Weer van start op BSO Spits

De zomervakantie is weliswaar voorbij, maar wij genieten volop van de nazomer. Terwijl het tijdens d...

Waarom Kind & Co?

  1. 50 jaar ervaring in kinderopvang

    Kind & Co is al sinds 1965, toen het peuterspeelzaalwerk ontstond in Maarssen, een actieve partij in de kinderopvang. Wij weten hoe we kinderen kunnen stimuleren in hun ontwikkeling. Wij helpen kinderen te worden wie ze zijn.

  2. Ruim 300 locaties: kennis en ervaring wordt gedeeld

    Met ruim 300 locaties in de provincies Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland zijn we een grote speler in de kinderopvang. Toch heeft iedere opvanglocatie bij ons een eigen identiteit. Kinderopvang is namelijk maatwerk. Kleinschaligheid binnen een ervaren organisatie, waarin ruime ervaring en vakinhoudelijke kennis met elkaar wordt gedeeld.

  3. Alle medewerkers gekwalificeerd

    Wij werken alleen met gekwalificeerde pedagogisch medewerkers. Bovendien hanteren we hierbij het vier-ogen principe. Prettig voor u om te weten dat uw kind in goede handen is.

    Jaarlijks volgen onze medewerkers bijscholing. Op deze manier spelen wij in op de nieuwste ontwikkelingen.

  4. Veel aandacht voor Kwaliteit

    Iedere locatie heeft een senior pedagogisch medewerker, die de medewerkers coacht en begeleidt. Vanuit het centrale kantoor ondersteunen kwaliteitsmedewerkers locaties en management bij hun dagelijkse werk. We blijven altijd leren en verbeteren. Kiezen voor Kind & Co is kiezen voor kwaliteit.

  5. Werkt aan Gezonde Kinderopvang

    We willen dat kinderen gezond opgroeien. Daarom werken we aan Gezonde Kinderopvang. Want hoe eerder kinderen gezond gedrag aanleren, hoe beter. Ze hebben daar de rest van hun leven profijt van. Meer informatie over Gezonde Kinderopvang.

  6. Meer dan kinderopvang

    Plezier maken, vriendjes en vriendinnetjes krijgen, gestimuleerd worden en steeds groter groeien op een vertrouwde, veilige en leuke plek. Iedereen is anders. Vanuit die gedachte bieden wij uw kind wat hij of zij nodig heeft. Uw kind krijgt alle ruimte, aandacht en uitdaging om zich te ontwikkelen tot wie hij of zij is.