Gastouderopvang | Kind & Co

Gastouderopvang ’t Groene Hart

Gastouder in de buurt zoeken? Vul uw adres of woonplaats in.

   

Heeft u flexibele werktijden of kiest u liever voor kleinschalige opvang? Dan is deze vorm van opvang iets voor u! Gastouderbureau ’t Groene Hart bemiddelt tussen u en de gastouder en blijft betrokken tijdens de opvangperiode. Het voordeel van een gastouder is dat u zelf met de gastouder afspraken kunt maken over breng- en haaltijden. Ook vakanties gaan in overleg. Vaak zijn er ook andere kinderen om mee te spelen; uw kind wordt letterlijk “kind aan huis”! Het is ook mogelijk om de opvang bij u thuis plaats te laten vinden. Lees hier meer over in: Opvang aan huis

Ouders hebben alleen recht op kinderopvangtoeslag wanneer ze gebruik maken van een gastouder die vermeld staat in het landelijk register kinderopvang. Deze gastouders zijn gecertificeerd en in het bezit van een kinder EHBO diploma. Alle gastouders van ’t Groene Hart staan in dit landelijk register. Het gastouderbureau heeft persoonlijk contact met de gastouders en gaat regelmatig op huisbezoek. Het gastouderbureau helpt u graag met het vinden van een geschikte gastouder die past bij u en uw gezin..

Neem contact op

  Wij onderschrijven en volgen het privacybeleid van Kind & Co. In de Privacy Verklaring van Kind & Co kunt u lezen hoe wij omgaan met gegevens. Door via deze website persoonsgegevens naar ons te sturen, geeft u ons toestemming deze gegevens te verwerken.

  Adres

  Ons gastouderbureau is op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

  Adres
  IJsseloord 67
  3448 VD Woerden
  Tel. 0348 – 745 496
  info@gastouderbureaugroenehart.nl

  Klachten

  Natuurlijk doen wij ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de klant tevreden is over de dienstverlening die wij aanbieden. Toch kan het gebeuren dat er bij een ouder onvrede ontstaat. Daarvoor heeft ’t Groene Hart een klachtenregeling.

  Biedt de interne klachtenprocedure geen bevredigende oplossing, dan kunt u zich voor informatie, advies of mediation wenden tot de Geschillencommissie Kinderopvang. Het adres en reglement kunt u vinden op hun website.

  kk-320x100

  Tarieven

  Per maand:
  € 60 ,- voor het eerst kind
  € 50 ,- voor het tweede kind
  € 10 ,- voor het derde kind

  Bij minder dan 10 uur per maand zijn de kosten in overleg

  Interessante websites