Gastouder Breda: Tina Vergouwen-Bertens | Kind & Co

Gastouder Breda: Tina Vergouwen-Bertens

Gastouder Tina Vergouwen-Bertens

Naam: Tina Vergouwen-Bertens
Gezin: man en zoon
Woonplaats:  Breda
Wijk: Hoge Vught
Huisdier:
twee honden

Gastouderopvang

Ik ben Tina, samen met Christian  en Thomas wonen we in de wijk Breda Noord, dichtbij speeltuinen en de JF Kennedy school. Ook wonen we vlakbij winkelcentrum Hoge Vugt.
Ik werk nu al zo’n 20 jaar als gastouder, dus heb inmiddels veel ervaring.

Ik vind rust en regelmaat erg belangrijk, dus er wordt op tijd gegeten en gedronken.
Bij de baby’s pas ik uiteraard het schema aan, en volg dat van de baby zelf.

’S ochtends doen we lekker ‘aantutten’, en relaxen we tot wij de kinderen die naar school gaan weg gaan brengen.  Er is van alles te doen voor de kindjes, soms hebben we Thema weken met KIKI de Beer. Ik ben VVE gecertificeerd, en heb een speciale cursus gevolgd om met Kiki de beer te mogen werken.
Speelgoed is er voor alle leeftijden te vinden, en ook boekjes. Dus voor alle kinderen wat wils.

Maar ik vind ook dat als een kindje er een keer geen zin in heeft, het dan het gevraagde niet hoeft te doen. Iedereen moet zich thuis voelen en vrij zijn om nee te zeggen.
Als ze naar school gaan moeten ze al zoveel, dus gewoon lekker spelen en bewegen vind ik belangrijk.

Aan het einde van dag lezen we gezellig met zijn allen een boekje, en een spelletje doen draagt dan bij aan de gezelligheid.

Opvangaanbod gastouder
Opvangdagen: ma di wo do vrij
Leeftijd: 0-12 jaar (VSO/BSO alleen vanaf JF Kennedy school)
Opvanglocatie: in de woning van de gastouder

Extra’s
Ik bied flexibele opvang vanaf 6.00 uur tot 19.00 uur aan. De kinderen kunnen tegen meerprijs mee-eten. Voor 7.00 uur en na 18.00 uur vraag ik € 1,00 per uur extra. Ik spreek goed Engels en redelijk Duits, dus meertalige kinderen zijn geen probleem, maar in de opvang wordt altijd Nederlands gesproken met de kinderen.

Neem contact op met gastouderbureau

    Wij onderschrijven en volgen het privacybeleid van Kind & Co. In de Privacy Verklaring van Kind & Co kunt u lezen hoe wij omgaan met gegevens. Door via deze website persoonsgegevens naar ons te sturen, geeft u ons toestemming deze gegevens te verwerken.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar het Gastouderbureau Kind & Zo

    Nieuws gastouderbureau