Gastouder Woerden: Jolanda Tesser-Arends

Gastouder Jolanda Tesser

Naam: Jolanda Tesser – Arends
Gezin: Getrouwd met Berthus, 1 zoon (1991)
Woonplaats: Woerden
Wijk: Molenvliet
Huisdier: nee

Gastouderopvang

Na binnenkomst wordt er gespeeld of komen de kinderen gezellig bij mij zitten. Daarna doen we boodschappen en bij thuiskomst is het tijd voor fruit en drinken. Hierna mag er gespeeld / voorgelezen / geknutseld worden of we gaan buitenspelen bij mooi weer. Om 12 uur is het lunchtijd en na de lunch wordt er geslapen. Na het slapen is het tijd voor wat drinken met bijvoorbeeld een rijstwafel of een soepstengel. Daarna gaan we bij mooi weer wandelen buiten of lekker spelen.

De baby’s hebben hun eigen ritme en etenstijd, daar wordt rekening mee gehouden.

Buiten is er ook speelgoed aanwezig zoals een loopfietsje en loopauto’s. Daarnaast zijn er meerdere speeltuinen in de buurt, daar gaan we ook graag naartoe.

Opvangaanbod gastouder

Opvangdagen: maandag, dinsdag en donderdag van 08:00 uur – 18:00 uur (andere tijden in overleg mogelijk)
Leeftijd: 0 – 4 jaar
Opvanglocatie: Woning gastouder.

Extra’s

Via het Gastouderbureau volg ik intervisiebijeenkomsten en doe ik jaarlijks de EHBO cursus. Om rust te creëren in de opvang haal ik geen kinderen op uit school.

Neem contact op met gastouderbureau

    Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar Het Gastouderbureau KMN Kind & Co.

    Nieuws gastouderbureau