Gastouder Woerden: Joanne Spijker- de Bruijn

Foto-volgt

Naam: Joanne Spijker- de Bruijn
Gezin: Getrouwd en 2 kinderen
Woonplaats: Woerden
Wijk: Schilderskwartier
Huisdier:

Gastouderopvang
Het werken met kinderen vind ik geweldig, geen dag is hetzelfde en kinderen weten je altijd weer te verrassen. Ik haal veel voldoening uit mijn werk: het verzorgen van de kinderen, onderdeel zijn van hun ontwikkeling en de band die je opbouwt met het kind.

Ik heb altijd een passie gehad voor het werken met kinderen. Na de middelbare school ben ik naar de PABO gegaan en na het halen van dat diploma ben ik 11 jaar werkzaam geweest als leerkracht in het basisonderwijs. Sinds augustus 2015 ben ik gestart als gastouder. We hebben een ruim huis en een mooie kindvriendelijke tuin waar de kinderen zich in de zomer heerlijk kunnen vermaken.

Opvangaanbod gastouder
Opvangdagen: Maandag/dinsdag/vrijdag 08:00-18.00
Leeftijd: 0-4 jaar
Opvanglocatie: bij gastouder thuis

Extra’s
Fruit, drinken, lunch en tussendoortjes zijn inbegrepen. Flesvoeding en gepureerd fruit, luiers en billendoekjes zijn niet inbegrepen.

BSO  (Willem Alexanderschool) is alleen mogelijk bij het plaatsen van twee kinderen uit 1 gezin, waarbij de jongste de hele dag komt.

Neem contact op met gastouderbureau

    Wij onderschrijven en volgen het privacybeleid van Kind & Co. In de Privacy Verklaring van Kind & Co kunt u lezen hoe wij omgaan met gegevens. Door via deze website persoonsgegevens naar ons te sturen, geeft u ons toestemming deze gegevens te verwerken.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen.

    Nieuws gastouderbureau