Gastouder Vinkeveen: Maike in den Haak - Pouw | Kind & Co

Gastouder Vinkeveen: Maike in den Haak – Pouw

Gastouder Maike in den Haak - Pouw

Naam: Maike in den Haak – Pouw
Gezin: Getrouwd, dochter Tess (2012) en zoon Sam (2014)
Woonplaats: Vinkeveen
Wijk: Westerheul
Huisdier: hond (verblijft tijdens opvang in de garage)

Gastouderopvang
Hoi! Ik ben Maike, ik ben geboren in 1982 en ben moeder van twee lieve kinderen. Sinds juni 2019 ben ik gediplomeerd LRKP flexibele gastouder en in het bezit van kinder EHBO.
Ik heb plek voor 4 kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar op dinsdag,  donderdag en vrijdag van 07:30 uur tot 18:00 uur. Er wordt opvang geboden in een rookvrije omgeving. De kinderen hebben hier binnen en in de achtertuin de ruimte om te spelen.

Ik ben gek op kinderen en zoek graag de natuur met ze op. Ook ben ik creatief en hou ik van knutselen en freubelen. Als groot dieren fan gaan we regelmatig op bezoek bij de kinderboerderij en bezoeken we dagelijks de speeltuinen in de buurt. We hebben twee lieve kleine hondjes die op een afgezonderde plek in de opvangruimte aanwezig zijn. Af en toe gaan de hondjes gezellig mee wandelen.

Ik werk met diverse thema’s, hiervoor gebruik ik het VVE programma van Kiki de beer. Spelenderwijs leren de kinderen zo de kleuren, jaargetijden, tellen etc.
Verder heb ik een abonnement op de Coolekidsbox, dit is een grote kist met allerlei duurzaam speelgoed (Haba, Grimms etc.) voor de kinderen, afgestemd op de leeftijd van 0-4 jaar.
Dit speelgoed bevorderd een goede motoriek, biedt uitdaging en natuurlijk speelplezier. Om de maand wordt de box gewisseld en is het spannend met welk speelgoed we nu weer aan de gang gaan.

Voor mij is het belangrijk dat elk kind de aandacht krijgt die het verdient en zich kan ontwikkelen in een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving.
Ik doe mijn werk met veel liefde en plezier,

Bent u geïnteresseerd, heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
Neem dan gerust contact met mij op.

Opvangaanbod gastouder
Opvangdagen: dinsdag, donderdag en vrijdag (van 07.30 uur – 18.00 uur). Ook flexibele opvang mogelijk.
Leeftijd: 0 tot 4 jaar
Opvanglocatie: Woning gastouder

Neem contact op met gastouderbureau

    Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar Het Gastouderbureau KMN Kind & Co.

    Nieuws gastouderbureau