Gastouder Utrecht: Ghislaine

Ghislaine

Naam: Ghislaine
Woonplaats: Utrecht
Wijk: Rivierenwijk
Huisdier: Poes

Gastouderopvang
Inmiddels heb ik 9 jaar ervaring als gastouder en 17 jaar als ouder. Voor jonge kinderen houd ik niet zo van beeldschermen en snoep. Liever lees ik ze voor, neem ze mee naar buiten, beleef de seizoenen, laat ze tekenen en kleien of misschien een hut bouwen. We spelen ook graag op muziek en er is speelgoed waar we onze fantasie bij kunnen gebruiken. Samen courgettes kweken is ook erg leuk.

Ik bied een vrolijke, veilige en huislijke omgeving  waarin de kinderen zichzelf kunnen zijn en elkaar leren respecteren. Mijn dochter vindt de kleintjes heel gezellig en de poes bewaart liever wat afstand. Ik vind het leuk om iets bij te dragen in die belangrijke eerste jaren.

Dat doe ik graag op maandag, dinsdag en donderdag van 7.30 tot 17.30  (niet later, sorry). Ik zorg  het liefst voor 4 kinderen (van 0 tot 4 jaar).

Opvangaanbod gastouder
Opvangdagen: maandag, dinsdag en donderdag, 7.30 -17.30 uur
Leeftijd: 0 tot 4 jaar
Opvanglocatie: Rookvrije, woning gastouder

Neem contact op met gastouderbureau

    Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar Het Gastouderbureau KMN Kind & Co.

    Nieuws gastouderbureau