Gastouder Roosendaal: Patricia van Eck | Kind & Co

Gastouder Roosendaal: Patricia van Eck

FOTO Patricia van Eck en dochter oppaskindje in midden

Naam: Patricia van Eck
Gezin: Gehuwd, twee volwassen kinderen
Woonplaats: Roosendaal
Wijk: Balladeberg
Huisdier: Twee boomer hondjes

Gastouderopvang
Als gastouder vind ik het belangrijk om in een vertrouwde omgeving een goede band op te bouwen met de kindjes. Ik ben al 21 jaar gastouder en doe dit nog steeds met veel plezier.
Als gastouder draag ik ook normen en waarden over. Ik hou rekening met cultuur, godsdienst en verschillende thuis situaties. Als gastouder zal ik het goede voorbeeld geven met een positief en sociaal gedrag.

Met ritme en regelmaat voelen kinderen zich het prettigst. Dit wil ik met vaste structuur en duidelijke regels bieden. Er is speelgoed voor diverse leeftijden en ik werk  met het VVE programma KIKI.

Opvangaanbod gastouder
Opvangdagen: Maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 19:00 uur
Leeftijd: o t/m 4 jaar
Opvanglocatie: Bij gastouder

Extra’s
In mijn opvang zijn ook 2 boomer hondjes aanwezig. De kinderen leren om respectvol met hen om te gaan, net als met alle kindjes en mensen in hun omgeving.
Als het weer het toelaat spelen wij buiten, in de tuin of gaan we wandelen in de groene omgeving.

Neem contact op met gastouderbureau

    Wij onderschrijven en volgen het privacybeleid van Kind & Co. In de Privacy Verklaring van Kind & Co kunt u lezen hoe wij omgaan met gegevens. Door via deze website persoonsgegevens naar ons te sturen, geeft u ons toestemming deze gegevens te verwerken.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar het Gastouderbureau Kind & Zo

    Nieuws gastouderbureau