Gastouder Nieuwegein: De Huifkar | Kind & Co

Gastouder Nieuwegein: De Huifkar

GOB - Huifkar

Naam: Gastouder de Huifkar
(Rita Schenk – van Slooten)
Gezin: Gehuwd, twee zonen (1999 en 2003) en een dochter (2006)
Woonplaats: Nieuwegein
Wijk: Batau Zuid
Huisdier: 2 katten

Gastouderopvang
Ik ben een gezellige en gediplomeerde gastouder die haar werk heel serieus neemt. Ik ben zelf moeder van 2 jongens (1999 en 2003) en een dochter (2006) en getrouwd met een lieve man. Ook wonen Dikkie Dik de kater en Minoes de poes bij ons. Er word NIET gerookt of alcohol gebruikt. Ik heb, voor mijn deur, een speeltuin met gras. Ook heb ik een grote achtertuin die volledig afgesloten is. Er zijn diverse soorten buitenspeelgoed aanwezig. Ook is er veel speelgoed binnen. Puzzels, bouwstenen, auto’s, Lego, Knutselmateriaal etc. Er is hier een tweelingwagen en ook een buggy, alsmede een complete wandelwagen inclusief bak aanwezig. Net als een bedje. De kinderen slapen in een schone en goed geventileerde slaapkamer. Ook is er een kinderstoel. Ik bied gestructureerde activiteiten, maar de kinderen mogen zelf aangeven wat ze willen doen. We bakken ook regelmatig koekjes of cupcakes. We vinden het belangrijk dat de kinderen het hier naar hun zin hebben, zich thuis voelen en vooral ook veilig voelen.

Opvangaanbod gastouder
Opvangdagen: Maandag tot en met vrijdag 07:00 uur tot 19:00 uur en indien nodig is opvang in het weekeinde mogelijk na overleg.
Leeftijd: 0 – 4 jaar
Opvanglocatie: bij gastouder thuis

Extra’s
Indien het zo uitkomt kan uw kind (tegen een vergoeding) warm eten bij ons en eventueel de nacht doorbrengen. Ik bied flexibele opvang en ben in het bezit van mijn kinder EHBO (welke 1x per jaar word bijgeschoold). Tevens volg ik de training Vreedzaam Ouderschap en zal in de toekomst mogelijk nog meer trainingen/cursussen volgen.

Neem contact op met gastouderbureau

    Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar Het Gastouderbureau KMN Kind & Co.

    Nieuws gastouderbureau