Gastouder Nederhorst den Berg: Nathalie Flynn | Kind & Co

Gastouder Nederhorst den Berg: Nathalie Flynn

Naam: Nathalie Flynn
Gezin: Lana (2014), Lyla (2016), Michael (2017), Lily (2019)
Woonplaats: Nederhorst den Berg
Huisdier: 1 hamster en 2 cavia’s. Deze staan niet in de woonkamer.

Gastouderopvang

Wij vinden het heerlijk om naar buiten te gaan, onder andere naar de speeltuinen bij ons in de buurt. Daarnaast dansen, knutselen en tekenen wij graag.

Wij passen ons aan aan de kinderen en werken met een ritme zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn. Wanneer er bijvoorbeeld een baby wat langer slaapt, gaan wij wat later naar de speeltuin.

Zelf heb ik ook in de horeca gewerkt en heb geen 9 tot 5 mentaliteit. Indien gewenst kunnen de kinderen hier ’s avonds ook warm eten. Ben je een keer per ongeluk wat later om je kind op te halen? Geen probleem! Stuur mij dan even een berichtje zodat we op de hoogte zijn.

Extra’s

Ik volg graag extra cursussen en trainingen en lees graag boeken over opvoeding. Ik leer graag!

Opvangaanbod gastouder

Opvangdagen: maandag tot en met vrijdag .
Leeftijd: 0 t/m 4 jaar
Opvanglocatie: woning gastouder

Neem contact op met gastouderbureau

    Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

    Meer informatie

    Voor meer informatie of een kennismaking kunt u het contactformulier invullen. Wilt u algemene informatie, zoals het tarief en werkwijze van het gastouderbureau dan verwijzen wij u graag naar Het Gastouderbureau KMN Kind & Co.

    Nieuws gastouderbureau